Canesbalance emätinpuikot

16,90 €
120,71 € / kpl
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 7 kpl
Tuotenumero (Muu) 2209682
Lyhyt tuotekuvaus:

Canesbalance® -emätinpuikkojen kolmitehoinen vaikutus palauttaa emättimen pH-tasapainon ja lievittää näin tehokkaasti epämiellyttävää hajua ja epänormaalia valkovuotoa.


Käyttötarkoitus:

Canesbalance-emätinpuikkojen kolmitehoinen vaikutus palauttaa emättimen pH-tasapainon ja lievittää näin tehokkaasti epämiellyttävää hajua ja epänormaalia valkovuotoa. Se estää epäsuotuisien bakteerien kasvua ja auttaa palauttamaan emättimen bakteerikannan normaaliksi.


Annostelu:

1 emätinpuikko emättimeen päivittäin 7 päivän ajan.


Ainesosaluettelo:

Makrogolit, maitohappo, natriumhydroksidi, glykogeeni, pH 3.6 - 4.2. Ei sisällä säilöntäaineita, hormoneja tai hajusteita.


Huomioitavaa:

Ota yhteyttä lääkäriin, jos oireet pahenevat, sinulla on kipuja, ärsytysoireet eivät lakkaa, valkovuodossa on verta tai valkovuotoa ilmenee vaihdevuosien aikana. Jos oireesi eivät lievity, vaikka olet käyttänyt Canesbalance-emätinpuikkoja ohjeiden mukaan, ota heti yhteyttä lääkäriin, jolta saat lisäneuvoja. Keskustele lääkärin kanssa, jotta bakteerivaginoosin diagnoosi voidaan varmistaa.


Raskaus ja Imetys:

Keskustele lääkärin kanssa, jos olet raskaana ja epäilet, että sinulla on emätintulehdus. Vältä Canesbalane-emätinpuikkojen käyttöä, jos yrität tulla raskaaksi, sillä geelin matala pH-arvo voi vaikuttaa epäsuotuisasti siittiösoluihin.


Älä käytä Canesbalance-emätinpuikkoja ehkäisyyn.


Jakelija:

Bayer Oy Consumer Health


LIsätietoa jakelijan tuotesivuilla.


CE-merkitty lääkinnällinen laite.