Orionin keräilykampanja 2.4. - 30.6.2024

Tilaamalla 6 Orionin keräilykampanjaan kuuluvaa tuotetta*, lähetämme valitsemasi tuotelahjan tilauksen mukana. Voit valita vain yhden tuotelahjan (arvo n. 30 - 40 e).


Mikäli haluat ostaa Orionin tuotteita yksitellen, sekin onnistuu verkkoapteekissamme. Lähetämme sinulle mobiilikeräilykoodin tilauksesi mukana.


Ohjeet koodin syöttämiseen:


1. Saat jokaisesta ostamastasi tuotteesta keräilykoodin (1 tuote = 1 koodi).


UUTUUS! Tuplaleimakampanja huhtikuun 2024 aikana! Kun ostat huhtikuun aikana Biorion Strong 60 kapselin ravintolisän, saat ostoksestasi apteekissa sekä verkossa kaksi leimaa tai digikoodia.


2. Kirjaa koodi sivustolle orionkeraily.fi


3. Kun olet syöttänyt palveluun kuusi koodia, voit valita tuotelahjasi. Keräilyn voi tehdä max 3 kertaa/talous.


4.Voit tilata lahjan postitse kotiisi tai lunastaa sen apteekista heti mukaan 30.6.2024 mennessä. Jos haluat lunastaa lahjan apteekista, varmista ensin henkilökunnalta, että haluamasi lahja on saatavilla apteekin valikoimassa. Koodeja voi kirjata ja lahjoja tilata postitse 15.7.2024 saakka osoitteessa orionkeraily.fi.

Mikäli tilaat kerralla 6 keräilytuotetta, mainitsethan tilauksesi yhteydessä, minkä tuotelahjan valitset - lähetämme sen sinulle tilauksesi yhteydessä.


Jos koodi ei toimi, varmista että olet kirjoittanut kaikki koodin 11 merkkiä oikein. Yhden koodin voi syöttää vain kerran.

Huom! Mobiilikeräilyä ja paperista keräilykorttia ei voi yhdistää.


Digikeräilyssä voit kutsua myös kavereita mukaan keräilykampanjaan. Kaverin voi kutsua mukaan digikeräilyyn osoitteessa orionkeraily.fi Kun kaverisi on ostanut keräilytuotteen ja kirjanut vähintään yhden koodin omaan digikeräilykorttiinsa, saat palkinnoksi yhden digikoodin omaan digikeräilykorttiisi.


*Keräilytuote on normaalihinnaltaan vähintään 9 euron Orionin itsehoitotuote, kuten esim. Aqualan L, Ceralan, DeviSol, Favora, Multivita, Sebamed. Kampanja ei koske lääkkeitä, sv-korvattavina ostettavia perusvoiteita ja eläintuotteita. Yhdestä tuotteesta voi saada vain yhden leiman, vaikka tuotteen hinta ylittäisi 18 euroa. Voit helpottaa keräilykampanjaan kuuluvien tuotteiden etsimistä kirjoittamalla hakukenttään ''Orion''. Autamme sinua mielellämme, mikäli et ole varma kuuluuko jokin tuote kampanjaan. Tuotelahjat eivät ole myytävissä erikseen.


TUOTELAHJAT


1. Marimekon Tiiliskivi-tyynynpäällinen (50 x 50 cm)


Armi Ratian suunnittelema Tiiliskivi-kuvio vangitsee katseet, ja kangaspäällysteisen vetoketjun ansiosta tyynynpäällinen on helppo pestä. 


2. Marimekon Unikko-tyynynpäällinen (50 x 50 cm)


Maija Isolan suunnittelema Unikko-kuosi koristaa puuvillasta valmistettua tyynynpäällistä, jossa vetoketju yhdellä sivulla. 


3. Marimekon Oiva/Siirtolapuutarha-kulho (5 dl)


Räsymatto-kuosinen kulho on valmistettu konepesun, uunin, mikroaaltouunin ja pakastuksen kestävästä valkoisesta keramiikasta.

 

4. Marimekon Kaika Pieni Tiiliskivi -pussukka (21 x 14 cm) ja Orion Favora Hoitava käsivoide (75 ml)


Kaika-meikkipussukka on valmistettu Pieni Tiiliskivi -kuosisesta polyesterista. Pussukassa on vetoketjusuljenta ja vuori sisäpuolella. Favora Hoitava käsivoide pehmentää, suojaa ja kosteuttaa kuivia käsiä ja kynsiä.


5. Marimekon Räsymatto-kukkaro (12 x 13 cm) ja Siirtolapuutarha Smartbag (35 x 40 cm)


Puuvillasta valmistettu Pieni kukkaro on monikäyttöinen klassikko. Metallinen kehys, joka on helppo napsauttaa auki ja kiinni. Smartbag on valmistettu Siirtolapuutarha-kuosisesta polyesterista.


Tuotelahjojen arvo à 30–40 €.