Ajankohtaista

Turengin apteekki tiedottaa

Turengin apteekki tiedottaa

!!Turengin apteekki tiedottaa!!


Vältä asiointia apteekissa, jos sinulla on flunssaoireita tai kuulut riskiryhmään.

Pyydä tällöin läheistäsi asioimaan puolestasi tai asioi verkkoapteekissamme:


www.turenginapteekki.fi


Voit myös soittaa apteekkiin ohjeita saadaksesi, puh: 03-688 2220


Kiitos!


Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana normaalisti. Jos apteekin toimintaan tulee tilapäisiä muutoksia, tiedotamme niistä kotisivuillamme, Facebook-sivullamme sekä apteekin ovessa ja apteekin tiloissa.


Toivomme että asioidessasi otat Kela-kortin (tai henkilö- tai ajokortin) valmiiksi esiin ja asetat sen itse reseptitiskille viivakoodi ylöspäin. Ostosten maksamiseen suosittelemme lähimaksua.


Apteekkimme lääkevarastoa täydennetään joka päivä ja hamstraukseen ei ole mitään syytä. Viranomaisohjeistuksen mukaisesti rajoitamme tällä hetkellä itsehoitokipulääkkeiden ostoa yhteen pakkaukseen asiakasta kohti.


Apteekissamme on varautumissuunnitelma koronavirusepidemialle. Henkilökuntamme saattaa käyttää suojavarusteita asioidessanne ja tämän tarkoituksena on suojella sekä henkilökuntaamme että riskiryhmään kuuluvia asiakkaitamme tartunnalta. Olemme tehostaneet kassan ja reseptipisteiden siivousta.

Ethän asioi sairaana apteekissa, vaan hanki lääkkeesi esimerkiksi verkkoapteekistamme. Tässä poikkeustilanteessa pyrimme tekemään myös toimituksia kotiin Turengin keskustan lähialueelle (noin 10 km) yli 70-vuotiaille ja riskiryhmiin kuuluville. Kysy tarkemmin apteekistamme p. 03-688 2220

 

 

 

Seuraa viranomaisten ja terveydenhuollon tiedotusta:

www.thl.fi


https://www.janakkala.fi/palvelut/terveys/muuta-tietoa-terveyspalveluista/ajankohtaista-tietoa-koronaviruksesta/

https://www.khshp.fi/palvelut/ensiapu/ajankohtaista-koronaviruksesta/

 

Terveisin apteekkari Riitta Andersin ja Turengin apteekin henkilökunta


 

Terveyden ja hyvinvointilaitoksen Koronavirustiedote

Terveyden ja hyvinvointilaitoksen Koronavirustiedote

Terveyden ja hyvinvointilaitoksen ajantasaiseen Korona-virustiedotteeseen pääset tästä.

Puolesta asiointi apteekissa 13.6.2019 alkaen

Puolesta asiointi apteekissa 13.6.2019 alkaen

Apteekissa asiointi toisen puolesta helpottuu 13.6.2019 alkaen, kun käyttöön tulee sähköinen valtuutus. Suomalainen voi valtuuttaa sähköisesti toisen henkilön asioimaan puolestaan apteekissa ilman Kela-korttia, potilasohjetta tai paperista valtakirjaa. Valtuuden voi antaa Suomi.fi -valtuudet palvelussa.

Valtuutetulla täytyy olla mukanaan oma henkilöllisyystodistus ja valtuuttajan henkilötunnus tulee muistaa. Myös vanhempien oikeus asioida lapsensa puolesta voidaan tarkistaa apteekkijärjestelmästä.

Toistaiseksi sähköinen valtuutus toimii vain fyysisessä asioinnissa, mutta loppuvuodesta puolesta asiointi otetaan käyttöön myös verkkoapteekkeihin.

Lue lisää puolesta asioinnista osoitteessa https://www.apteekkari.fi/uutiset/puolesta-asiointi-apteekissa-alkoi.html