Reseptitilaus

Tervetuloa reseptilääketilaukseen!

Reseptilääkkeen ostaminen apteekin verkkopalvelusta edellyttää aina sähköistä reseptiä (eResepti). Voit halutessasi tarkistaa omat sähköiset reseptisi Omakanta-palvelun kautta.

Reseptilääkkeiden hintoja ja korvauksia voit tarkastella https://www.apteekki.fi -sivustolla. Huomaathan, että reseptilääkkeiden hintaan vaikuttavat useat tekijät kuten Kelan myöntämät lääkekorvaukset. Tästä syystä verkkopalvelun antama hinta ei ole lopullinen. Lopullisen hintatiedon saat apteekin ollessa sinuun yhteydessä puhelimitse.

Pyrimme ottamaan yhteyttä toivomaasi aikaan, mutta aina se ei ole mahdollista. Pääsääntöisesti käsittelemme tilauksia ma-pe klo 9-17.

Voit myös halutessasi tilata muita apteekin tuotteita reseptitilauksen yhteydessä.

HUOMIO!
Eläinreseptien toimittaminen ei ole mahdollista verkkoapteekin kautta.

Jos olet saanut sähköisen, Suomi.fi-palvelussa tehdyn puolesta asiointi -valtuutuksen toiselle henkilölle ja haluat tilata hänelle lääkkeitä, tulee sinun tunnistautua sähköisesti verkkopankkitunnuksilla eli olet itse tilaajana verkkoapteekkitilauksessa. Merkitse tällöin tilaukseen lisämaininta puolesta asioinnista.

Valitettavasti emme voi lähettää postitse kylmäsäilytyksen vaativia lääkkeitä esim. rokotteita. Kylmäsäilytettävät lääkkeet on mahdollista noutaa apteekin omista Smartbox-noutoautomaateista Turengissa ja Rengossa. Kysy lisää henkilökunnalta!

Emme lähetä lääkevalmisteita postilähetyksinä silloin, kun ulkolämpötila on alle 0 tai yli 25 Celcius-astetta.

Aloita reseptitilaus

Näin tilaat reseptituotteesi

  1. Tunnistautuminen Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi apteekin verkkopalveluun.
  2. Reseptituotteiden valinta Kirjaa halutessasi palveluun ne reseptillä tilattavat tuotteet, joita haluaisit ostaa. Anna apteekille lupa hakea sähköiset reseptisi Reseptikeskuksesta. Huomaathan, että reseptituotteen ostaminen apteekin verkkopalvelusta edellyttää aina sähköistä reseptiä (eResepti).
  3. Muut tuotteet Lisää tilaukseen mahdollisesti muut tarvitsemasi tuotteet.
  4. Tilauksen toimitustiedot Syötä tilaukseen yhteystietosi ja valitse toimitustapa.
  5. Tilauksen lähettäminen apteekin käsiteltäväksi Hyväksy käyttöehdot ja lähetä tilaus. Ennen tilauksen vahvistamista apteekki on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi tilauksen.
  6. Tilausvahvistus ja maksaminen Apteekin yhteydenoton jälkeen saat sähköpostitse lopullisen tilausvahvistuksen ja maksulinkin.