Reseptitilaus

Tervetuloa reseptilääketilaukseen!

<p>Reseptilääkkeen ostaminen apteekin verkkopalvelusta edellyttää aina sähköistä reseptiä (eResepti). Voit halutessasi tarkistaa omat sähköiset reseptisi Omakanta-palvelun kautta.

Reseptilääkkeiden hintoja ja korvauksia voit tarkastella https://www.apteekki.fi -sivustolla. Huomaathan, että reseptilääkkeiden hintaan vaikuttavat useat tekijät kuten Kelan myöntämät lääkekorvaukset. Tästä syystä verkkopalvelun antama hinta ei ole lopullinen. Lopullisen hintatiedon saat apteekin ollessa sinuun yhteydessä puhelimitse.

Voit myös halutessasi tilata muita apteekin tuotteita reseptitilauksen yhteydessä.

HUOMIO!
Toisen puolesta asiointi tai eläinreseptien toimittaminen ei ole mahdollista verkkoapteekin kautta.
Valitettavasti emme voi lähettää postitse kylmäsäilytyksen vaativia lääkkeitä esim. rokotteita. Kylmäsäilytettävät lääkkeet on mahdollista noutaa apteekin omista Smartbox-noutoautomaateista Turengissa ja Rengossa. Kysy lisää henkilökunnalta!</p>

Aloita reseptitilaus

Näin tilaat reseptituotteesi

  1. Tunnistautuminen Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi apteekin verkkopalveluun.
  2. Reseptituotteiden valinta Kirjaa halutessasi palveluun ne reseptillä tilattavat tuotteet, joita haluaisit ostaa. Anna apteekille lupa hakea sähköiset reseptisi Reseptikeskuksesta. Huomaathan, että reseptituotteen ostaminen apteekin verkkopalvelusta edellyttää aina sähköistä reseptiä (eResepti).
  3. Muut tuotteet Lisää tilaukseen mahdollisesti muut tarvitsemasi tuotteet.
  4. Tilauksen toimitustiedot Syötä tilaukseen yhteystietosi ja valitse toimitustapa.
  5. Tilauksen lähettäminen apteekin käsiteltäväksi Hyväksy käyttöehdot ja lähetä tilaus. Ennen tilauksen vahvistamista apteekki on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi tilauksen.
  6. Tilausvahvistus ja maksaminen Apteekin yhteydenoton jälkeen saat sähköpostitse lopullisen tilausvahvistuksen ja maksulinkin.