WeCalm makutabletit 10 kpl

22,80 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10kpl
Tuotenumero (Muu) 342318

Markkinoija

Pia Pharma Oy

WeCalm makutabletit on koirille ja kissoille tarkoitettu täydennysrehu, joka rentouttaa hermostuneita lemmikkejä tilanteissa, jotka aiheuttavat niille pelkoa tai ahdistuneisuutta. WeCalm sisältää kalaproteiinihydrolysaattia (Peptazine®), L-Tryptofaania, L-Teaniininia sekä B1, B3 ja B6- vitamiineja.



Annostelu:

Anna suositeltu annos 1-2 tuntia ennen stressaavaa tilannetta. Vaikutus kestää noin 12 h. WeCalm makutabletti voidaan sekoittaa lemmikin ruokaan tai antaa suoraan suuhun.
Annostelu lemmikin painon mukaan :
5-10 kg: 1 tabletti päivässä
10-25 kg: 2 tablettia päivässä
25-40 kg: 3 tablettia päivässä
> 40 kg: 4 tablettia päivässä


Käyttötarkoitus:

WeCalm sopii käytettäväksi apuna levottomuutta aiheuttavissa tilanteissa, kuten äänipelossa liittyen ukonilmaan, ilotulitulitukseen tai remonttiin, vieroitukseen, ympäristönmuutoksiin, eroahdistukseen, matkustamiseen, hoitopaikassa olemiseen, hoitotoimenpiteisiin, eläinlääkärikäynteihin sekä ei-toivotun tai häiriökäyttäytymisen hallintaan kuten esim. eroahdistukseen liittyvässä sisäsiisteysongelmassa.
WeCalmia suositellaan käytettäväksi myös vilkkaille ja ympäristöärsykkeille herkille lemmikeille keskittymisen helpottamiseksi oppimis- ja koulutustilanteissa sekä käytösterapian tukena.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.