BEAUTY OF JOSEON Revive Serum: Ginseng + Snail Mucin 30 ml

20,48 €
682,67 € / LITER
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 9526819

Markkinoija

Orien Trade Finland

Ikääntymisen merkkejä ehkäisevä seerumi, jossa on ginsengiä ja etanamusiinia. Ihoa uudistava ja kiinteyttävä seerumi auttaa tekemään ihon tekstuurista pehmeämmän ja sen sävystä tasaisemman. Beauty of Joseon Revive Serum Ginseng + Snail Mucin on luotu antamaan iholle elinvoimaa. Se sisältää ginsengin juuriuutetta, joka auttaa ehkäisemään ikääntymisen merkkien syntymistä sekä etanamusiinia (3%), joka korjaa ihovaurioita ja uudistaa ihoa parantaen sen pehmeyttä ja tekstuuria.



Käyttötarkoitus:

Lisää 1-2 pipetillistä seerumia kasvoille ja kaulalle kasvoveden jälkeen. Jatka kasvovoiteella ja aamuisin myös aurinkovoiteella.


Ainesosaluettelo:

Panax Ginseng Root Water, Water, Butylene Glycol, Snail Secretion Filtrate, Dipropylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Glycerin, Niacinamide, Propanediol, Trehalose, Carbomer, Tromethamine, Xanthan Gum,Centella Asiatica Extract, Ganoderma Lucidum (Mushroom) Extract, Panax Ginseng Root Extract, Malt Extract, Sodium Polyacrylate, Adenosine, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Disodium EDTA, Phellinus Linteus Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Forsythia Suspensa Fruit Extract, Lonicera Japonica (Honeysuckle)Flower Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Sodium Acetylated Hyaluronate



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.