Vitatabs Multi Junior 60b kapselia

10,62 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kapseli
Tuotenumero (Muu) 9528106

Markkinoija

Hankintatukku Oy

Ravintolisä Pureskeltava monivitamiinivalmiste Pureskeltava mansikan makuinen ja muotoinen Vitatabs® Multi Junior monivitamiinivalmiste sisältää tarkkaan valitut 7 vitamiinia hyvinvoinnille. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai aromiaineita.



Annostelu:

1 kpl päivässä yli 3-vuotiaille. Neuvo lasta pureskelemaan valmiste huolellisesti.


Käyttötarkoitus:

Pureskeltava mansikan makuinen ja muotoinen Vitatabs® Multi Junior monivitamiinivalmiste sisältää tarkkaan valitut 7 vitamiinia hyvinvoinnille. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai aromiaineita.


Huomioitavaa:

Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Glukoosisiirappi*, Sakkaroosi, Liivate (naudasta), Sorbitoli*, Askorbiinihappo, Mansikkamehutiiviste**, Maltodekstriini, Omenamehutiiviste**, Hyytelöimisaine agar, Happamuudensäätöaineet sitruuna- ja maitohappo, D-alfa-tokoferyyliasetaatti soijasta, Nikotiiniamidi, Luontainen mansikka-aromi**, Mustaporkkanamehutiiviste**, Pintakäsittelyaineet karnaubavaha ja kookosöljy, Luontainen mustaherukka-aromi**, Auringonkukan siemenöljy, Pyridoksiinihydrokloridi, Retinyylipalmitaatti, D-biotiini, Kolekalsiferoli
*makeutusaineet **aromiaineet



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.