Optisalt 190 tablettia

14,56 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 190tabletti
Tuotenumero (Muu) 9527963

Markkinoija

Hankintatukku Oy

Ravintolisä Kalium-magnesium tabletti Vatsaystävällinen mineraalivalmiste, joka torjuu liiallisen suolan käytön aiheuttamaa nesteen kertymistä ja turvotusta. Kalium ylläpitää normaalia verenpainetta. Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa.



Annostelu:

1 tabletti enintään 6 kertaa päivässä. Tabletit suositellaan otettavaksi aterioiden yhteydessä.


Käyttötarkoitus:

Vatsaystävällinen mineraalivalmiste, joka torjuu liiallisen suolan käytön aiheuttamaa nesteen kertymistä ja turvotusta. Kalium ylläpitää normaalia verenpainetta. Magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa. Kalium ja magnesium edistävät hermoston ja lihasten normaalia toimintaa.


Huomioitavaa:

Tabletit suositellaan otettavaksi aterioiden yhteydessä. Annostusta ei saa ylittää. Ei lapsille eikä lasten ulottuville. Ei henkilöille, joilla on munuaisten vajaatoimintaa tai jotka käyttävät kaliumia säästäviä diureetteja tai rytmihäiriölääkkeitä. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Kaliumsitraatti (EU), Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Magnesiumsitraatti (ei-EU), Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, Happamuudensäätöaineet sitruunahappo ja askorbiinihappo



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.