Eternal Youth Collagen sitruuna viinikumi 30 kpl

28,20 €
188,00 € / KILOGRAM
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30kpl
Tuotenumero (Muu) 9519493

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Maistuvat ja pehmeät kollageeniviinikumit päivittäiseen käyttöön nivelille*. Sisältää tutkittua Fortigel B -kollageenia, glukosamiinia ja C-vitamiinia. Erinomainen vaihtoehto ihmisille, joille on tärkeätä, että kollageenilisä on hyvänmakuinen ja helppo nauttia.



Annostelu:

Suositeltava vuorokausiannos: 2 viinikumia vuorokaudessa. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää tasapainoisen ja monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Varoitus: Jos olet raskaana tai imetät, kysy tuotteen käytöstä lääkäriltäsi.


Huomioitavaa:

Tuote saattaa sisältää jäämiä maidosta (ml. laktoosi), soija, maapähkinä, pähkinä, seesaminsiemen, kaura, kananmuna, kala. Älä käytä tuotetta, jos olet allerginen jollekin ainesosalle.


Ainesosaluettelo:

Glukoosisiirappi, sokeri, vesi, FORTIGEL® hydrolysoituja kollageenipeptidejä (naudasta), gelatiini, omenapyree, glukosamiinisulfaatti 2KCL (äyriäisistä), säilöntäaine (sitruunahappo, kaliumsorbaatti), C-vitamiini (askorbiinihappo), luontainen väriaine (beetakaroteeni), luontainen aromi (sitruuna).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.