Puhdas + Beauty Kollageeni & Melatoniini 60 kaps

29,80 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60kapseli
Tuotenumero (Muu) 342110

Markkinoija

New Organics Oy

Ihon syvät kerrokset työskentelevät yöllä korjatakseen päivän aikana syntyneitä vaurioita. Ihosolut uusiutuvat nopeammin ja kollageenin tuotanto käynnistyy. Puhdas+ Kollageeni & melatoniini sisältää ihoa ja hiuksia hoitavan tehokkaan yhdistelmä kollageenia, hyaluronihappoa, resveratrolia, C-vitamiinia ja biotiinia. Tuote sisältää myös kärsimyskukkaa ja melatoniinia, joka valmistelee höyhensaarille. Melatoniinia auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa 1 mg annoksella ja lievittämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia 0,5 mg annoksella lähellä nukkumaanmenoaikaa. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ihon normaalia toimintaa varten. Biotiini edistää ihon ja hiusten pysymistä normaalina.



Annostelu:

2-4 kapselia vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Huomioitavaa:

Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

hydrolysoitu nautakollageeni, kapseli (stabilointiaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi, L-askorbiinihappo, täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Polygonum cuspidatum-uute, natriumhyaluronaatti, kärsimyskukkauutevalmiste (Passiflora incarnata L.), melatoniini, D-biotiini. Ei sisällä laktoosia, maitoa, hiivaa eikä gluteenia. Ei sisällä sokeria, suolaa, soijaa, tai makeutusaineita. Ravintolisä.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.