Viviscal Strong 120 tabl

30,76 €
480,63 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120tabletti
Tuotenumero (Muu) 9283788

Markkinoija

Midsona Finland Oy

Viviscal Strong tukee hiusten, hiuspohjan ja hiusjuurien hyvinvointia. Huolella valitut ravintoaineet auttavat rauhoittamaan hiuspohjaa ja elvyttämään hiustenkasvua. Se sisältää sekä hiuspohjaa rauhoittavia että hiuksia ravitsevia aineosia; biotiinia, hirssinsiemen- ja peltokorteuutteita, tärkeitä aminohappoja, B-vitamiineja, C- ja E-vitamiinia sekä sinkkiä. Erityisesti biotiini ja sinkki edistävät hiusten normaalia kasvua. Ero on havaittavissa 2-4 kk käytön myötä. Vegaaninen. Vaikuttavien aineiden määrä päiväannoksessa (2 tabl.) Biotiinia 5 mg 10 000 %* L-kystiiniä 160 mg Hirssinsiemenuutetta 150 mg L-metioniinia 120 mg Peltokorteuutetta 100 mg C-vitamiinia 80 mg 100 %* E-vitamiinia 12 mg 100 %* Sinkkiä 10 mg 100 %* B5-vitamiinia 6 mg 100 %* * Osuus päivittäisen saannin vertailuarvosta.



Annostelu:

2 tablettia päivässä.
Nauti tabletit kevyen aterian yhteydessä. Paras vaikutus saavutetaan säännöllisellä käytöllä (2 - 4 kk).

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Käyttötarkoitus:

Aktivoimaan uinuvat hiusnystyt.
Edistämään tuuheiden hiusten kasvua.
Suojaamaan ja rauhoittamaan hiuspohjaa.


Huomioitavaa:

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei pienten lasten ulottuville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Täyteaine selluloosajauhe, L-kystiini, hirssinsiemenuute, L-metioniini, peltokorteuute, L-askorbiinihappo, sinkkibisglysinaatti, happamuudensäätöaine trikalsiumfosfaatti, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, emulgointiaine rasvahappojen magnesiumsuolat, kalsiumpantotenaatti, D-biotiini, luontainen mustaherukka-aromi. Ei sisällä gluteenia, laktoosia, sokeria eikä eläinperäisiä ainesosia.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.