PolyMem haavasidos kiinnittyvä 15x15 cm 15 kpl

258,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 15kpl
Tuotenumero (Muu) 9506612

Markkinoija

Steripolar Oy

Kuituteippikiinnitteiset hengittävät PolyMem -sidokset soveltuvat erinomaisesti paikkoihin, joissa vaaditaan hyvää kiinni pysymistä. PolyMem-sidokset mukautuvat kehon liikkeisiin pysyen hyvin paikoillaan. PolyMem-sidoksen vaikuttavat ainesosat edesauttavat haavan paranemista monin eri tavoin. PolyMem myös vähentää tutkitusti haavan tulehdusvaihetta. Vähentää haavakipua, mustelmia ja turvotusta Nopeuttaa haavan paranemista Puhdistaa haavaa ja pitää sen kosteana Kaikki PolyMem haavasidokset sisältävät myrkyttömän haavanpuhdistajan. Sidoksen sisältämä glyseriini ennaltaehkäisee sidoksen tarttumista haavaan, näin vähentäen haavakipua. PolyMem haavasidosten on myös todettu vähentävän käytettäessä haavakipua myös hoidon aikana.



Huomioitavaa:

Varmista että tekstillinen puoli on poispäin haavalta.
Sidosten reunojen tulee ylittää haavareunat n. 1,5- 2 cm.
Vaihda sidos viimeistään 7-vuorokauden kuluttua tai kun haavaerite (jota pystyt seuraamaan sidoksen taustakalvoa tarkkailemalla) saavuttaa sidoksen reunat.

HUOM! Jotta PolyMemin vaikuttavat ainesosat pääsevät aktivoitumaan ja vaikuttamaan haavan paranemiseen, sidoksen tulee olla kontaktissa haavapohjaan. Älä siis laita PolyMem-sidoksen ja haavan väliin muita tuotteita. Ainoa poikkeus tähän on PolyMem Wic-syvähaavasidos, joka sisältää samat ainesosat.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.