PolyMax hoitava haavasidos 20x20 cm 5 kpl

246,60 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 5kpl
Tuotenumero (Muu) 9506601

Markkinoija

Steripolar Oy

Kun ongelmana runsas haavaeritys PolyMax-sidokset ovat hyvä ratkaisu. Sidoksessa on erittäin hengittävä taustakalvo, joka auttaa vähentämään erittävän haavan hautumisongelmia. Erinomainen eritteen hallinta Harvemmat sidosvaihdot Vähentää haavakipua, mustelmia ja turvotusta Nopeuttaa haavan paranemista Puhdistaa haavaa ja pitää sen kosteana Kaikki PolyMem haavasidokset sisältävät myrkyttömän haavanpuhdistajan. Sidoksen sisältämä glyseriini ennaltaehkäisee sidoksen tarttumista haavaan, näin vähentäen haavakipua. PolyMem haavasidosten on myös todettu vähentävän käytettäessä haavakipua hoidon aikana.



Käyttötarkoitus:

Runsaasti erittäville haavoille. Vähentää myös haavakipua tehokkaasti.


Huomioitavaa:

Varmista että tekstillinen puoli on poispäin haavalta.
Sidosten reunojen tulee ylittää haavareunat n. 1,5- 2 cm. Voit leikata sidoksen sopivan kokoiseksi.
Älä koskaan peitä PolyMax-sidoksen taustakalvoa kokonaan, sillä se estää ylimääräisen kosteuden haihtumisen haavalta ja voi johtaa haavan vettymiseen ja haavareunojen haurastumiseen. Kiinnitä sidos sen reunoita esim. haavakalvolla tai -teipillä tai kevyesti harsosidoksella / putkisidoksella.
Vaihda sidos viimeistään 7-vuorokauden kuluttua tai kun haavaerite (jota pystyt seuraamaan sidoksen taustakalvoa tarkkailemalla) saavuttaa sidoksen reunat.

HUOM! Jotta PolyMaxin vaikuttavat ainesosat pääsevät aktivoitumaan, sidoksen tulee olla kontaktissa haavapohjaan. Älä siis laita PolyMax-sidoksen ja haavan väliin muita tuotteita. Ainoa poikkeus tähän on PolyWic-syvähaavasidos, joka sisältää samat ainesosat.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.