PolyWic Silver syvähaavasidos 8x8 cm 10 kpl

219,21 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 10kpl
Tuotenumero (Muu) 9506744

Markkinoija

Steripolar Oy

PolyWic Silver on sidos tulehtuneelle ja syvälle tai onkalomaiselle haavalle. PolyWic Silver sidos imee jopa 20 x oman painonsa haavaeritettä ja se vaatii päälleen suojaavan tai imukykyisen pintahaavasidoksen, kuten curea-superimevän sidoksen. PolyWic Silver -sidosta voi leikata ja sen tulee olla hieman haavaa pienempi, sillä PolyWic Silver turpoaa imiessään haavaeritettä. Vähentää haavakipua, mustelmia ja turvotusta Nopeuttaa haavan paranemista Puhdistaa haavaa ja pitää sen kosteana Kaikki PolyMem haavasidokset sisältävät myrkyttömän haavanpuhdistajan. Sidoksen sisältämä glyseriini ennaltaehkäisee sidoksen tarttumista haavaan, näin vähentäen haavakipua. PolyMem haavasidosten on myös todettu vähentävän käytettäessä haavakipua myös hoidon aikana.



Käyttötarkoitus:

Syville tulehtuneille haavoille.


Huomioitavaa:

Aseta syvään haavaan PolyWic Silver -sidos, joka on haavaa pienempi, sillä sidos turpoaa imettyään haavaeritettä. Jos haava on kuitenkin erittäin syvä (vähintään 1,5 cm), täytä se vain 50-prosenttisesti PolyWic Silver -sidoksella. Voit laittaa myös useamman PolyWic Silver -sidoksen päällekkäin ja ne voi laittaa haavalle molemminpuolisesti. Voit leikata sidoksesta haavalle sopivan kokoisen.
Huom! PolyWic Silver vaatii aina päälleen imevän sidoksen, kuten esimerkiksi PolyMem Silver -sidoksen tai superimevän curea P1 -sidoksen.
Huom! Jotta PolyWic Silver sidoksen vaikuttavat ainesosat pääsevät aktivoitumaan, sidoksen tulee olla kontaktissa haavapohjaan. Älä siis laita sidoksen ja haavan väliin muita tuotteita.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.