Vitatabs D 10 mikrog Junior 100 tablettia

7,80 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100tabletti
Tuotenumero (Muu) 9528040

Markkinoija

Hankintatukku Oy

Ravintolisä D3-vitamiini-täysksylitolitabletti Pureskeltava Vitatabs® D 10 Junior sisältää D3-vitamiinia 10 ¬g / tabletti. D-vitamiini vaikuttaa suotuisasti immuunipuolustusjärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustuskykyä. Se edistää kalsiumin imeytymistä ja ylläpitää kalsiumtasapainoa ja on tärkeää luustolle, hampaille ja lihaksille.



Annostelu:

1 tabletti päivässä, voidaan imeskellä, pureskella tai niellä kokonaisena.


Käyttötarkoitus:

Pureskeltava Vitatabs® D 10 Junior sisältää D3-vitamiinia 10 ­g / tabletti. D-vitamiini vaikuttaa suotuisasti immuunipuolustusjärjestelmään ylläpitäen hyvää vastustuskykyä. Se edistää kalsiumin imeytymistä ja ylläpitää kalsiumtasapainoa ja on tärkeää luustolle, hampaille ja lihaksille.


Huomioitavaa:

Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Liiallisella käytöllä saattaa olla laksatiivisia vaikutuksia. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaine ksylitoli 92 %, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat, mansikka-aromi, Kolekalsiferoli (ei-EU), Paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, Mustaviinimarjajauhe



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.