Vitatabs Foolihappo 1 mg 300 tabl

17,80 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 300tabletti
Tuotenumero (Muu) 9516754

Markkinoija

Hankintatukku Oy

Ravintolisä Foolihappotabletti Vitatabs Foolihappo sisältää 1 mg foolihappoa. Folaatti edistää raskauden aikaista kudosten kasvua, normaalia veren muodostumista ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Se myös edistää normaaleja psykologisia toimintoja, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.



Annostelu:

1 tabletti päivässä.


Käyttötarkoitus:

Vitatabs Foolihappo sisältää 1 mg foolihappoa. Folaatti edistää raskauden aikaista kudosten kasvua, normaalia veren muodostumista ja osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Se myös edistää normaaleja psykologisia toimintoja, immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja normaalia homokysteiinin aineenvaihduntaa sekä auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Ei sisällä makeutusaineita.


Huomioitavaa:

Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ravintolisä täydentää monipuolista ruokavaliota, ei korvaa sitä. Tasapainoinen, monipuolinen ruokavalio ja terveet elämäntavat ovat tärkeitä.


Ainesosaluettelo:

Paakkuuntumisenestoaine mikrokiteinen selluloosa, Maissitärkkelys, Pteroyylimonoglutamiinihappo, Pintakäsittelyaine rasvahappojen magnesiumsuolat



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.