Minnea B12+B6+Foolihappo 150 tabl

20,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 150tabletti
Tuotenumero (Muu) 2256964

Markkinoija

Fysioline Oy

Minnea B12 + B6 + Foolihappo. Pitkävaikutteinen tabletti edistämään muistin toimintaa ja vähentämään väsymystä. Valmistettu Suomessa. Pakkauskoko 150 tabl.



Annostelu:

Annostus: 1 tabletti päivässä. Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.


Käyttötarkoitus:

B12- ja B6-vitamiinit sekä foolihappo edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, kuten muistin toimintaa, sekä vähentävät väsymystä ja uupumusta. Ne kaikki ovat tärkeitä myös immuunipuolustuksen toiminnalle. Lisäksi B12- ja B6-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa sekä veren punasolujen muodostumista.
B12-vitamiini on metyylikobalamiinimuodossa, joka on valmiiksi aktiivinen muoto elimistön tehokkaasti hyödynnettäväksi.
Pitkävaikutteisina tablettien liukenemisnopeus on normaalia hitaampi, jolloin elimistö pystyy hyödyntämään tavallista paremmin sen sisältämät vitamiinit.


Huomioitavaa:

Ravintolisä: Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.


Ainesosaluettelo:

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), pyridoksiinihydrokloridi (B6), metyylikobalamiini (B12) ja pteroyylimonoglutamiinihappo (foolihappo).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.