Super Aivot & Muisti 30 tabl

26,59 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30tabletti
Tuotenumero (Muu) 2252088

Markkinoija

Suomen Bioteekki Oy

Bioteekki Super Aivot & Muisti on erinomainen ravintolisä aivojen ja muistin suorituskyvyn tueksi. Sisältää patentoitua, kliinisesti tutkittua Brainberry® aroniamarjauutetta sekä aivojen ja muistin toimintaa tukevaa Bakopauutetta. Valmisteen sisältämä neidonhiuspuu-uute (Ginkgo Biloba) tukee kognitiivisia toimintoja, kun taas B6-, B12- ja C-vitamiini tukevat psykologisia toimintoja ja hermoston normaalia toimintaa. Tuote sopii kaikille, jotka haluavat tukea aivojen ja muistin suorituskykyyn. Tuote sopii kaikille, jotka haluavat tukea aivojen ja muistin toimintaa - niin opiskelujen, työelämän kuin ikääntymisen avuksi. Valmiste on gluteeniton ja laktoositon. Soveltuu myös vegaaneille.



Annostelu:

1 tabletti päivässä


Raskaus ja imetys:

Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.


Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai imettäville eikä lapsille. Jos käytät jatkuvaa lääkitystä tai sinulla on jokin pitkäaikaissairaus, varmista tuotteen sopivuus apteekista tai lääkäriltä.


Ainesosaluettelo:

Kantaja-aineet (kalsiumkarbonaatti, maltodekstriini), bakobauute (Bacopa monnieri), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Brainberry® (aroniamarjauute), neidonhiuspuu-uute (Ginko biloba), C-vitamiini (kalsiumaskorbaatti), paakkuuntumisenestoaineet (magnesiumstearaatti, piidioksidi), B6-vitamiini (pyridoksaalifosfaatti), foolihappo (pteroyylimonoglutamiinihappo), B12-vitamiini (metyylikobalamiini). Gluteeniton, laktoositon



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.