H&W Keliakiatesti 1 kpl

22,80 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 9519966

Markkinoija

H&W Biotech Oy

Laadukas kahden vasta-aineen Keliakiatesti. Havaitsee erottelevasti kudostransglutaminaasi- ja gliadiinipeptidi-vasta-aineet sormenpään verinäytteestä. Avuksi keliakian diagnosointiin. 1 kpl/pakkaus Itsesuoritettavaan testaukseen CE-merkitty (1434) IVD lääkinnällinen laite



Käyttötarkoitus:

Keliakia tunnetaan myös gluteeni-intoleranssina. Kyseessä on krooninen sairaus, jossa gluteenia sisältävien viljatuotteiden nauttiminen laukaisee immunologisen reaktion. Reaktio aiheuttaa ohutsuolen sisäpinnan pienten ulkonemien, nukkapeitteen, tuhoutumista, mikä johtaa ravinteiden imeytymis-häiriöön. Oireita ovat mm. ripuli, vatsan turvotus, laihtuminen, aliravitsemus ja iho-oireet.
Keliakiatesti on immunokromatografinen pikatesti tarkoitettu transglutaminaasi- ja gliadiinipeptidi-vasta-aineiden havaitsemiseen verestä. Positiivinen tulos merkitsee, että sinulla luultavasti on keliakia. Ota yhteyttä lääkäriin tutkimusten jatkamiseksi. Lopullisen diagnoosin tekee lääkäri.


Huomioitavaa:

Ei suositella antikoagulantteja (verenohennuslääkettä) käyttäville tai hemofiliaa (verenvuototautia) sairastaville henkilöille.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.