Fortini Compact multi fibre neutraali 4x125 ml

16,08 €
32,16 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 4 × 125ml
Tuotenumero (Muu) 2145795

Markkinoija

Danone Oy

Fortini Compact Multi Fibre on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu yli 1-vuotiaille lapsille sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon.



Annostelu:

Määrän ja annostelutiheyden päättää lääkäri tai ravitsemusterapeutti.


Käyttötarkoitus:

Fortini Compact Multi Fibreä voidaan käyttää lisäravintona sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Fortini Compact Multi Fibre on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste. Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, joten se soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi 1–12-vuotiaille. Pakattu pieneen 125 ml pulloon, jonka jaksaa juoda helpommin, vaikka ruokahalu on huono. Keskustele aina ravitsemusterapeutin, lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa ennen kuin annat lapselle Fortinia.
Käyttövalmis; maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Erityisesti neutraalinmakuinen sopii käytettäväksi myös ruoanvalmistuksessa. Tarjoa joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Jos tuotteen juo suoraan pullosta, tulee tähteet heittää pois.


Huomioitavaa:

Ei suonensisäiseen käyttöön. Käytettävä lääkärin valvonnassa. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi yli 1-vuotiaille lapsille. Pienille lapsille käytetään varoen yli neljä pulloa päivässä ravintokuitusisällön vuoksi. Ei sovellu galaktosemiasta kärsiville.


Ainesosaluettelo:

Vesi, glukoosisiirappi, kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), lehmänmaitoproteiinit, ravintokuituja (inuliini, oligofruktoosi, arabikumi, soijapolysakkaridit, selluloosa, resistentti tärkkelys), sakkaroosi, emulgointiaine (soijalesitiini), kaliumsitraatti, dikaliumvetyfosfaatti, magnesiumvetyfosfaatti, natriumkloridi, natriumsitraatti, kalsiumfosfaatti, koliinikloridi, natrium-L-askorbaatti, kaliumhydroksidi, tauriini, ferrolaktaatti, beetakaroteeni, sinkkisulfaatti, L-karnitiini, kupariglukonaatti, nikotiiniamidi, kalsium D-pantotenaatti, DL-a-tokoferyyliasetaatti, tiamiinihydrokloridi, mangaanisulfaatti, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, natriumfluoridi, retinyyliasetaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromikloridi, kaliumjodidi, natriummolybdaatti, natriumseleniitti, D-biotiini, kolekalsiferoli, fytomenadioni, syanokobalamiini.
Vähälaktoosinen, gluteeniton, Halal.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.