LaQ Botanic Natural express hiusnaamio ravitseva ja vahvistava 250 ml

10,12 €
40,48 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 250ml
Tuotenumero (Muu) 9525950

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Ravitseva ja vahvistava hiusnaamio heikoille, hauraille ja putoaville hiuksille. LaQ on vegaanista luonnonkosmetiikkaa - yhdistelmä vegaanisia ja luonnollisia ainesosia, upeita valmisteita, kauniita tuoksuja sekä ihania värejä.



Annostelu:

Hiero naamio pestyihin ja kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja huuhtele sitten viileällä vedellä. Toista hoito 3-5 päivän välein.


Käyttötarkoitus:

Tämä hiusnaamio on PE-naamio, eli se sisältää proteiineja ja pehmentäviä aineita. Hydrolysoidut maissi-, vehnä- ja soijaproteiinit vahvistavat ja hoitavat hiuksia. Samaan aikaan pehmentävät aineet - jojoba-, makea manteli- ja makadamiaöljy sekä sheavoi - ravitsevat sitä intensiivisesti.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Behentrimonium Chloride, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Glycerin, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Cetrimonium Chloride, Sodium Gluconate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Isopropyl Alcohol, Parfum, Limonene, alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.