LaQ Lahjapakkaus miehille Boar kaksi tuotetta 1 kpl

14,28 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 9525268

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Lahjapakkaus miehelle. LaQ on vegaanista luonnonkosmetiikkaa - yhdistelmä vegaanisia ja luonnollisia ainesosia, upeita valmisteita, kauniita tuoksuja, ihania värejä ja huumorintajua.



Annostelu:

LaQ Boar shampoo miehille 300 ml:
Miesten shampoo päivittäiseen käyttöön. LaQ on vegaanista luonnonkosmetiikkaa - yhdistelmä vegaanisia ja luonnollisia ainesosia, upeita valmisteita, kauniita tuoksuja, ihania värejä ja huumorintajua.
Ota shampoo ja pese hiuksesi sillä. Jos käytät poninhäntää, suosittelemme, että hiukset selvitetään ennen pesua. Huuhtele pesun jälkeen.
Tuoksu: Tammen tuoksu.
LaQ Boar palasaippua miehille 85 g:
Palasaippua miehelle. LaQ on vegaanista luonnonkosmetiikkaa - yhdistelmä vegaanisia ja luonnollisia ainesosia, upeita valmisteita, kauniita tuoksuja, ihania värejä ja huumorintajua.
LaQ Boar palasaippua on luotu erityisesti villeille miehille. Siinä on erittäin villi tuoksu ja se sisältää aktiivihiiltä ja kolme voita (shea, kahvi ja mango). Sitä voidaan käyttää vartalon, kasvojen, käsien pesuun ja myös parranajoon. Käsintehty glyseriinisaippua, joka on valmistettu oman erityisen reseptin mukaan. Saippua ei sisällä SLS-, SLES- eikä PEG-yhdisteitä. Se vaahtoaa täydellisesti ja puhdistaa hellävaraisesti.
Tuoksu: Tammen tuoksu.


Käyttötarkoitus:

Joululahjaksi, isänpäiväksi, merkkipäiväksi tai muuten vain tuliaisiksi miehelle.


Ainesosaluettelo:

LaQ Boar shampoo miehille 300 ml:
Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Vegetable Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Quercus Petraea Bark Extract, Eleutherococcus Senticosus Root Extract, Equisetum Arvense leaf Extract, Arctium Lappa Root Extract, Galium Verum Extract, Sodium Cocoyl Isethionate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.
LaQ Boar palasaippua miehille 85 g:
Aqua, Glycerin, Sorbitol, Sodium Stearate, Sodium Laurate, Propylene Glycol, Sodium Oleate, Parfum, Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Laurate, Cocamidopropyl Betaine, Theobroma Cacao Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Mangifera Indica Seed Butter, Sodium Thiosulfate, Sodium Citrate, Titanium Dioxide, Citric Acid, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tetrasodium Etidronate, CI 42090, CI 15510.
Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.