LaQ Pesu- ja epilointivaahto Natural Body Mousse Peony 100 g

11,44 €
114,40 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100g
Tuotenumero (Muu) 9522155

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Pesu- ja sheivausmousse 3 in 1. Vegaaninen. Intensiivisesti kosteuttava vartalovaahto on ihanan kevyt ja tuoksuu miellyttävälle. Siinä yhdistyvät suihkugeelin ja sheivausvaahdon ominaisuudet. Se korvaa myös shampoosi onnistuneesti! Puhdistaa hellävaraisesti ja auttaa sheivauksessa jumalallisesti Tuote perustuu mietoihin puhdistusaineisiin ja sillä on upea kosteuttava vaikutus. Luonnolliset ja täysin vegaaniset ainesosat hemmottelevat ihoasi, vaikka se olisi erittäin herkkä. Poikkeuksellisen miedon koostumuksen ansiosta moussea voidaan käyttää koko vartalon karvojen poistoon, myös intiimialueilla. Tätä tuotetta on erittäin mukava käyttää ja samalla se on erittäin tehokas. Samalla - kuten kaikki LaQ-tuotteemme - se tuoksuu kauniilta. Pesee, sheivaa ja kosteuttaa syvästi! Puhdistus- ja sheivausvaahdomme ravitsevassa versiossa on aistillinen pionin tuoksu.



Annostelu:

Pesu: Levitä pieni määrä moussea iholle/hiuksiin, huuhtele pesun jälkeen.
Sheivaus: Levitä vaahto hieman kostutetulle iholle ja jatka sheivausta.


Käyttötarkoitus:

Ihostasi huolehtivat erityisesti:
pioniuute
vadelmansiemenöljy
pantenoli
aloe vera -mehu
riisiuute

Täydellinen tuote matkoille. Ei enää raskaiden pakkausten kantamista tai minipullojen ostamista matkalaukkuusi! Ei enää läikkyvää kosmetiikkaa matkalaukkuun! Moussemme ei ainoastaan ??korvaa kolmea muuta tuotetta, vaan tiiviisti suljettuna kevyessä ja kätevässä astiassa se on täydellinen matkoille. Moussen koostumus estää vuodot ja itse tuote on pakkauksen kanssa kevyt kuin pilvi. Arvostat sitä matkoillasi.


Ainesosaluettelo:

Glycerin, Aqua, Sorbitol, Sodium Lauroyl Isethionate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Isoamyl Laurate, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Rubus Idaeus Seed Oil, Prunus Domestica Seed Oil, Paeonia Officinalis Flower Extract, Oryza Sativa Extract, Levulinic Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid, Parfum, Citric Acid, Benzyl Salicylate, CI 17200. Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.