LaQ Multi-Oil C+E vitamiinit seerumi 30 ml

22,50 €
750,00 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30ml
Tuotenumero (Muu) 9522518

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Kosteuttava, vegaaninen öljyseerumi, joka ehkäisee ikääntymistä. Kasvipohjainen silikoni jättää seerumiin silkkisen pinnan. Sen ansiosta seerumi ei jätä ihoa epämiellyttävän rasvaiseksi kasvoille levittämisen jälkeen. Hajusteeton. Ihanteellinen peittäväksi (okklusiiviseksi) kerrokseksi LaQ Hyaluron -seerumille. Ravitseva, kiinteyttävä ja uudistuva seerumi sopii kaikille riippumatta siitä, minkä tyyppinen iho sinulla on (mukaan lukien herkkä).



Annostelu:

Lisää pieni määrä suosikkivoiteeseesi tai yhdistä toiseen LaQ-seerumiin, joka on valittu ihosi tarpeiden mukaan – geelipohjaiseen (N3, N7, N8) tai voidepohjaiseen (N1, N2, N5).
Levitä aamulla ja/tai illalla muutama tippa kasvojen, kaulan ja dekolteealueen puhdistetulle, kostealle iholle. Toimii erinomaisesti geeliseerumissa ja Hyaluron LaQ 01 -seerumin okkluusiona.


Käyttötarkoitus:

Seerumi koostuu antioksidanteista, ”seitsemästä öljystä” sekä yhdistelmästä kosteusvoiteita. Nämä "seitsemän öljyä" ovat vesimeloni-, rypälesiemen-, makadamiansiemen-, avokado-, purasruoho-, ruusunmarja-, luumun ydin- ja oliiviöljy. Tuotteen sisältämä askorbyylitetraisopalmitaatti, vakaa C-vitamiinin muoto, on moderni askorbiinihapon esterijohdannainen. Muihin C-vitamiinijohdannaisiin verrattuna sillä on tehokas vaikutus korkean biologisen hyötyosuutensa ja ihon hyvän sietokyvyn ansiosta, jossa se muuttuu helposti biologisesti aktiiviseksi muotoonsa. C-vitamiini vahvistaa verisuonten seinämiä, parantaa ihon verenkiertoa, kirkastaa sitä sekä parantaa sen kiinteyttä ja kimmoisuutta. Se auttaa myös vähentämään ryppyjä. Askorbiinihapon läsnäolo tukee E-vitamiinin antioksidanttisia vaikutuksia. Seerumi E-vitamiinilla on vapaita radikaaleja estävä vaikutus, mikä estää ihon ikääntymisprosessia. Sillä on myös anti-inflammatorinen vaikutus, ja se nopeuttaa haavojen paranemista edistäen uusien kudosten rakentamista. Lisäksi E-vitamiini suojaa orvaskettä kuivumiselta ja joustavuuden menettämiseltä. Se suojaa myös solukalvojen lipidejä parantaen veden sitomiskykyä, jolloin iho pysyy kosteutettuna pidempään. Sisältää myös isoamyylilauraattia, joka pehmentää ihoa kauniisti, sekä pantenolia ja allantoiinia, jotka rauhoittavat ärsytystä ja joilla on tulehdusta ehkäisevä vaikutus.


Ainesosaluettelo:

Vitis Vinifera Seed Oil, Isoamyl Laurate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Borago Officinalis Seed Oil, Tocopherol, Persea Gratissima Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Paeonia Officinalis Flower Extract, Rosa Canina Fruit Oil, Copaifera Officinalis Resin, Glyceryl Isostearate, Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Potassium Cocoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Olea Europaea Fruit Oil, Citrullus Vulgaris Seed Oil, Prunus Domestica Seed Oil, Glycyrrhetinic Acid, Allantoin, Lecithin. Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.