LaQ Luonnollinen kasvonpuhdistusvaahto Passion Fruit 40 g

8,38 €
209,50 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 40g
Tuotenumero (Muu) 9521968

Markkinoija

Nutrielixir Oy

Luonnollinen ja vegaaninen ja kosteuttava kasvojen puhdistusvaahto. Erittäin kevyt koostumus. Miellyttävä käyttää ja erittäin tehokas. Miellyttävä passionhedelmän tuoksu. Puhdistaa kasvojen ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti häiritsemättä ihon luonnollista pH-tasapainoa. Iho pysyy silkkisen sileänä ja hyvin kosteutettuna, varsinkin jos sinulla on normaali, kuiva tai herkkä iho. Ihanan kevyen, vaahtoavan koostumuksen ansiosta päivittäisestä meikinpoistorituaalistasi tulee todellinen nautinto.



Käyttötarkoitus:

Sisältää hyaluronihappoa ja kasviperäistä glyseriiniä, jotka kosteuttavat tehokkaasti. Pantenoli rauhoittaa ihoärsytystä tehokkaasti, ja sheavoi ravitsee ja uudistaa ihoa. Kaikkien näiden ainesosien lisäksi tuote sisältää huolella valitut hellävaraiset puhdistusaineet.
Tämä kasvojenpuhdistusvaahto:
on luonnontuote
on vegaaninen tuote
ei ole testattu eläimillä
on dermatologisesti testattu


Ainesosaluettelo:

Glycerin, Aqua, Sorbitol, Sodium Lauryl Isethionate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Panthenol, Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate, Butyrospermum Parkii Butter, Passiflora Eduls Fruit Extract, Levulinic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Parfum. Koostumus saattaa muuttua. Tarkistathan lopullisen ainesosalistan pakkauksesta.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.