Puhdas+ Tuplasinkki 25 mg 120 vegekaps

23,80 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 120kapseli
Tuotenumero (Muu) 342738

Markkinoija

New Organics Oy

Puhdas+ Tuplasinkki on hyvin imeytyvä vegaaninen sinkkivalmiste. Kasviperäinen kapseli sisältää kahta hyvin imeytyvää sinkin muotoa: sinkkiglukonaatia ja -pikolinaattia. Sinkki on tärkeä kivennäisaine, se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Sinkki edistää myös näön, luuston, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Lisäksi sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa, solujen suojaamista hapetusstressiltä sekä hiilihydraattiaineenvaihduntaa. Valmistettu Suomessa.



Annostelu:

1 kapseli vuorokaudessa. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei lasten ulottuville.


Käyttötarkoitus:

Sinkki on tärkeä kivennäisaine, se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Sinkki edistää myös näön, luuston, ihon, hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Lisäksi sinkki edistää normaalia kognitiivista toimintaa, solujen suojaamista hapetusstressiltä sekä hiilihydraattiaineenvaihduntaa.


Ainesosaluettelo:

Stabilointiaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), sinkkiglukonaatti, kapseli (stabilointiaineet: hydroksipropyylimetyyliselluloosa, gellaanikumi), sinkkipikolinaatti.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.