Bioteekki Maitohappobakteeri Plus kapseli 100 kpl

25,00 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100kpl
Tuotenumero (Muu) 2257186

Markkinoija

Suomen Bioteekki Oy

Bioteekki BalanticPro Plus on nyt Bioteekki Maitohappobakteeri Plus! Se on Suomessa jo yli 20 vuoden ajan valmistettu, laadukas maitohappobakteerivalmiste. Tuote sisältää neljää tutkittua maitohappobakteerikantaa. Lisäksi siinä on bakteereiden hyvinvointia tukevia aineita. Bioteekki Maitohappobakteeri Plus sopii käytettäväksi päivittäin tai kuuriluontoisesti ja se soveltuu koko perheelle. Tuotteen kapselikuorilo on kasviperäinen. Kapselin voi tarvittaessa avata ja sekoittaa viileään ruokaan. Tuote saattaa sisältää jäämiä maidosta ja soijasta, jotka ovat peräisin bakteereiden kasvatusliuoksesta. Tuotteella on Valmistettu Suomessa -Avainlippu-tunnus.



Annostelu:

1 kapseli päivässä, tarvittaessa annostuksen voi kasvattaa 3 kapseliin päivässä.


Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Sisältää soijaa.


Ainesosaluettelo:

Maltodekstriini, täyteaineet (kalsiumkarbonaatti, selluloosa), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapseli), inuliini, maitohappobakteerivalmiste (sisältää soijaa), mannoosi, paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi) Gluteeniton, maidoton



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.