Minisun D-vitamiini Mansikka-Nalle jr.10 mikrog 125 tabl

11,60 €
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 125tabletti
Tuotenumero (Muu) 2151504

Markkinoija

Oy Verman Ab

Isompi pakkauskoko! Minisun Junior Nalle on helppo tapa turvata lapsen päivittäinen D-vitamiinin saanti. Minisun Junior Nalle on maukkaan mansikan makuinen ja nallen muotoinen tabletti, joka on helppo pureskella, imeskellä tai niellä. Hyvänmakuiset purutabletit sisältävät 10 mikrogrammaa tehokkaasti imeytyvää D3-vitamiinia. D-vitamiini on tarpeellinen lasten luuston ja hampaiden pysymiselle normaaleina. Lisäksi D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa lapsilla. Valmisteessa ei ole lisättyjä väriaineita eikä sokeria. Se ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Minisun D-vitamiini Junior on lisäksi maidoton, laktoositon, liivatteeton ja hiivaton.Annostelu:

1 purutabletti päivässä. Tabletin voi pureskella tai imeskellä.


Käyttötarkoitus:

D-vitamiiinivalmiste päivittäisen D-vitamiinin saannin turvaamiseen lapsilla. Sopii myös aikuisille.


Raskaus ja imetys:

Sopii raskaana oleville ja imettäville.


Huomioitavaa:

Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Säilytetään huoneenlämmössä valolta ja kosteudelta suojattuna.


Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (sorbitoli, ksylitoli), paakkuuntumisenestoaine (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat), luontainen aromi (mansikka), D3-vitamiini (kolekalsiferoli). Sisältää makeutusaineita. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia. Gluteeniton, laktoositon, maidoton, soijaton ja liivatteeton.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.