4Him Prostacare 60 tabl

25,93 €
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60tabletti
Tuotenumero (Muu) 9525103
Säilytyslämpötila Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Markkinoija

Nordic Lifestyle Import Oy

4Him Prostacare on ravintolisä, joka on kehitetty miehille, jotka haluavat huolehtia eturauhasen toiminnasta. Nokkos- ja kurpitsansiemenuutteet edistävät virtsateiden ja eturauhasen normaalia toimintaa. Nokkonen tukee munuaisten normaalia toimintaa. Seleeni ja sinkki ovat antioksidantteja, jotka suojaavat kehon soluja oksidatiiviselta stressiltä, sekä auttavat ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio, sekä terveelliset elämäntavat ovat tärkeitä.



Annostelu:

2 tablettia päivässä


Käyttötarkoitus:

Ravintolisä, joka on kehitetty miehille, jotka haluavat huolehtia eturauhasen toiminnasta.


Sisältää:

Ravintoarvot (määrä per vuorokausiannos):  Granaattiomenauute 200 mg**; Kurpitsansiemenuute 300 mg**; Nokkosuute 300 mg**; Lykopeeni 6 mg**; Sinkki 20 mg μg (200*); Seleeni 110 μg (200*).  *% Päivittäisen saannin vertailuarvosta; **Päivittäisen saannin viitearvoa ei ole määritetty


Ainesosaluettelo:

Ainesosat: Kurpitsansiemenuute (Cucurbita pepo), nokkosuute (Urtica dioica L.), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa, dikalsiumretyfosfaatti), granaattiomenauute (Punica granatum), tomaatin lykopeeni, sinkkisulfaatti, stabilointiaine (hydroksipropyylimetyyliselluloosa) paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), natriumseleniitti, pintakäsittelyaineet (hydroksipropyylimetyyliselluloosa, polyetyleeniglykoli, väri (kalsiumkarbonaatti)).


Sinkki20 mg
Seleeni110 mikrog
KAROTENOIDIT: LYKOPEENI6 mikrog

Tutustu huolella pakkausselosteeseen.