Puhdas+ Maltodekstriini 1 kg

Uutuus
7,90 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kg
Tuotenumero (Muu) 343296
Säilytyslämpötila Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Markkinoija

New Organics Oy

Puhdas+ maltodekstriini on maissista valmistettu, maustamaton hiilihydraattijauhe. Maltodekstriini sekoittuu helposti nesteeseen- imeytyy helposti ja on vatsaystävällinen. Maltodekstriiniä voi käyttää energiatankkaukseen ennen treeniä ja palautumiseen treenin jälkeen. Maltodekstriiniä voi tarvittaessa käyttää myös pitkäkestoisen suorituksen aikana ja se soveltuu käytettäväksi yhtenä hiilihydraatin lähteenä hiilihydraattitankkauksen yhteydessä ennen pitkäkestoisia suorituksia. Maltodekstriini sopii käytettäväksi kaikissa urheilulajeissa - voima-ja teholajeista kestävyyslajeihin sekä joukkuelajeihin. Maltodekstriinin voi sekoittaa tarvittaessa tehonlisääjään, elektrolyyttijauheeseen, aminohappojen tai proteiinijauheen kanssa.



Annostelu:

Sekoita 1dl (noin 50g) 3-4 dl:n vettä ja ravista shakerissa. Suorituksen aikana voit tarvittaessa lisätä nesteen määrää.


Käyttötarkoitus:

Maltodekstriiniä voi käyttää energiatankkaukseen ennen treeniä ja palautumiseen treenin jälkeen. Maltodekstriiniä voi tarvittaessa käyttää myös pitkäkestoisen suorituksen aikana ja se soveltuu käytettäväksi yhtenä hiilihydraatin lähteenä hiilihydraattitankkauksen yhteydessä ennen pitkäkestoisia suorituksia. Maltodekstriini sopii käytettäväksi kaikissa urheilulajeissa - voima-ja teholajeista kestävyyslajeihin sekä joukkuelajeihin. Maltodekstriinin voi sekoittaa tarvittaessa tehonlisääjään, elektrolyyttijauheeseen, aminohappojen tai proteiinijauheen kanssa.


Huomioitavaa:

Laktoositon, gluteeniton. Ei sisällä keinotekoisia väri- tai makeutusaineita.


Sisältää:

Puhdas+ maltodekstriini on maissista valmistettu, maustamaton hiilihydraattijauhe.



Ainesosaluettelo:

100% maissimaltodekstriini.


MALTODEKSTRIINI
maissista

Tutustu huolella pakkausselosteeseen.