Hart-Sport Energiageeli - Sitruuna 30 g

1,68 €
56,00 € / KILOGRAM

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 30g
Tuotenumero (Muu) 343165
Säilytyslämpötila Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Markkinoija

New Organics Oy

Raikkaan sitruunan makuinen energiageeli. Sisältää nopeasti imeytyvää hiilihydraattia maltodekstriinistä ja fruktoosista - lisäksi geeli sisältää elektrolyyttitasapainoa edistävää magnesiumia. Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, magnesium edistää lisäksi lihasten normaalia toimintaa. Geelin nopeasti imeytyvät hiilihydraatit toimivat elimistön pääasiallisena energianlähteenä kaikissa urheilulajeissa, mutta varsinkin pitkäkestoisissa ja kovatehoisissa harjoituksissa.



Annostelu:

Nauti yhtäjaksoisen rasituksen aikana noin 15-20 min välein, juo samalla 1-2 dl vettä.


Käyttötarkoitus:

Geelillä täydennetään energiavarastoja pitkäaikaisen urheilusuorituksen aikana. Energiageelit ovat loistavia hiilihydraattien lähteitä nautittavaksi urheilusuorituksen aikana ja välittömästi sen jälkeen. Tuotteen sisältämä magnesium edistää elektrolyyttitasapainoa ja auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.


Huomioitavaa:

Geeli on täysin gluteeniton ja sopii myös herkkävatsaisille. Koska geeli ei sisällä kofeiinia, voit käyttää sitä suorituksen keston ja intensiteetin mukaisesti 2-4 pussia tunnissa.


Sisältää:

Ravintosisältö 30 g

Energiaa 307 kJ/72 kcal, Rasvaa 0 g, hiilihydraatteja 17,7 g, -josta sokereita 6,6 g, proteiinia 0 g, suola 0,2 g, natrium 78 mg, magnesiumia 24 mg (*6 %) *päiväsaannin viitearvosta



Ainesosaluettelo:

Vesi, maltodekstriini, tärkkelyssiirappi, fruktoosi, happamuudensäätöaineet (omenahappo, magnesiumkarbonaatti, natriumsitraatti), suola, hyytelöimisaine (kaliumkloridi), limemehutiiviste, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), aromi (sitruuna). Gluteeniton.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.