BONYPLUS Express proteesien puhdistus poretabletti 32 kpl

7,08 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 32kpl
Tuotenumero (Muu) 9534057
Säilytyslämpötila Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Markkinoija

SmilePower Oy

BONYPLUS Express -poretabletti tekee päivittäisestä proteesien puhdistuksesta nopeaa ja helppoa. Aktiivinen happi ja tehokkaat pesevät ainesosat poistavat tehokkaasti plakin, värjäymät ja muut epäpuhtaudet, jättäen proteesin raikkaan puhtaiksi.



Annostelu:

1. Mittaa lasiin 150 ml kädenlämpöistä vettä ja lisää yksi BONYPLUS Express -poretabletti.
2. Upota proteesisi kokonaan veteen ja anna vaikuttaa vähintään 3 minuuttia. Voit myös pitää proteesia liuoksessa pidempään, esimerkiksi 30 minuuttia tai jopa kauemmin.
3. Nosta proteesisi liuoksesta ja huuhtele huolellisesti juoksevan veden alla.
4. Hävitä liuos viemäriin. Proteesisi on nyt puhdas, raikas, tuoksuton ja valmis käytettäväksi!


Huomioitavaa:

Tuote on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Älä niele puhdistustablettia tai juo siitä valmistettua liuosta. Poretableteista muodostettua liuosta ei tule myöskään käyttää suuhuuhteena eikä sillä saa kurlata. Käytön jälkeen liuos on hävitettävä, sillä se on kertakäyttöinen. Vältä tuotteen käyttöä, jos olet allerginen tai yliherkkä persulfaateille. Tabletista syntyvä jauhe voi vahingoittaa silmiä, joten käsittele tuotetta varoen. Muista huudella proteesi hyvin ennen suuhun viemistä. Säilytä tuote lasten ulottumattomissa. Käytä tuotetta aina ohjeiden mukaisesti. Jos käytöstä aiheutuu suun ärsytystä tai arkuutta, keskeytä käyttö ja konsultoi tarvittaessa hammaslääkäriä.


Sisältää:

Hammasproteesi tulisi pestä 1-2 kertaa päivässä, ja BONYPLUS Express -tableteilla se onnistuu vain kolmessa minuutissa! BONYPLUS Express -poretabletti tekee päivittäisestä proteesisi puhdistamisesta nopeaa ja helppoa. Aktiivinen happi ja pesevät ainesosat poistavat tehokkaasti plakin, värjäymät ja muut epäpuhtaudet, jotta proteesisi on puhdas ja raikas!

Ominaisuudet:
  • Tehokas jo kolmessa minuutissa
  • Syväpuhdistava teho ja raikas mintun maku
  • Ei värjää hammasproteesia tai vahingoita metallisia osia
  • Ei jätä mitään jäämiä
  • Tuote on fosfaatiton


Ainesosaluettelo:

Natriumbikarbonaatti, kaliummonopersulfaatti, sitruunahappo, laktoosi, natriumkarbonaatti, VP/VA-kopolymeeri, natriumlauryylisulfaatti, piparminttuaromi, CI 73015.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.