Apteq Mielikki yskähunaja 200 ml

12,90 €
64,50 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 9264186

Markkinoija

Fennogate Finland Oy

Mielikki yskähunaja on Käypä hoito -suosituksen mukainen turvallinen ja tehokas hoito akuuttiin yskään yli 1-vuotiaille. Sisältää lääkinnällistä hunajaa 0,7g/ml. Mielikki sisältää Käypä hoito -suosituksen mukaisen annoksen hunajaa: Juokseva ja helposti annosteltava Lääkinnällinen laatu Tasalaatuinen ja puhdistettu Kemiallisesti ja mikrobiologisesti testattu Ei sisällä esim. Clostridium botulinum -bakteerin itiöitäAnnostelu:

Suun kautta nieltynä. Lapset yli 1 vuotta: 5 ml tarvittaessa ja enintään 4 kertaa päivässä. Lapset yli 12 vuotta ja aikuiset: 10 ml tarvittaessa ja enintään 4 kertaa päivässä.


Käyttötarkoitus:

Yskänärsytykseen yli 1-vuotiaille.


Raskaus ja imetys:

Mielikki sopii raskaana oleville ja imettäville äideille.


Huomioitavaa:

Tarvittaessa yskänärsytykseen kunnes oireet helpottavat. Ei saa antaa alle 1-vuotiaille lapsille. Mikäli yskä kestää 1-2 viikkoa, ota yhteyttä lääkäriin. Älä käytä, jos olet yliherkkä tai allerginen jollekin ainesosista. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä syö tai juo 15 min käytön jälkeen.


Ainesosaluettelo:

Hunaja (0,7 g/ml lääkinnällinen laatu), glyseroli, sitruunahappo, puhdistettu vesi, natriumbentsoaatti, natriumhydroksidi.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.