Nutridrink Jucy Plus viileä vadelma 4x200 ml

Tarjous
16,00 €
12,25 €
Tarjous voimassa 31.07.2024 00:00 asti.
Alin hinta viimeisen 30 päivän aikana: 9,12 €
Säästät 3,75 €
15,31 € / LITER 20,00 € / LITER
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 4 × 200ml
Tuotenumero (Muu) 2213809

Markkinoija

Danone Oy

Annostelu:

Nutridrink Jucy Plus on mehumainen täydennysravintojuoma, joka sisältää runsaasti energiaa. Sopii käytettäväksi ruokavaliohoitoon potilaille, jotka eivät saa tarpeeksi ravintoa normaalista ruoasta, sairauskohtaisen vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon tai niille, joille ei maistu tai sovi pirtelömäiset juomat. Nutridrink Jucy Plus ei sisällä rasvaa ja sopii vähärasvaiseen ruokavalioon. Käytetään normaalin ruoan lisänä.


Käyttötarkoitus:

Käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Sopii käytettäväksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla energian tarve on lisääntynyt.


Huomioitavaa:

Tärkeää: Käytetään varoen 3-6 -vuotiaille. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Lisäravintona ravinnontarpeen mukaan. Ei suonensisäiseen eli parenteraaliseen käyttöön. Käytettävä lääkärin tai ravitsemusterapeutin ohjauksessa. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Ei sovellu alle 3-vuotiaille. Käytetään varoen 3-6-vuotiaille.


Ainesosaluettelo:

Vesi, glukoosisiirappi, maltodekstriini, lehmänmaidon proteiinit, sokeri, koliinikloridi, aromi, kalsiumkloridi, L-askorbiinihappo, värit (antosyaanit , kurkumiini) kaliumkloridi, natriumkloridi, magnesiumkloridi, ferrolaktaatti, väri (ammoniumsulfiittimenetelmän sokerikulööri b), sinkkisulfaatti, DL-α-tokoferyyliasetaatti, kalsium-D-pantotenaatti, kupari-glukonaatti, nikotiiniamidi, mangaanisulfaatti, natriumfluoridi, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, retinyylipalmitaatti, riboflaviini, pteroyylimonoglutamiinihappo, kaliumjodidi, natriummolybdaatti, kromikloridi, natriumseleniitti, fytomenadioni, kolekalsiferoli, D-biotiini, syanokobalmiini.Tutustu huolella pakkausselosteeseen.