FLUCONAZOL RATIOPHARM kapseli, kova 150 mg 1 fol

Lääke
6,89 €
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Vahvuus 150 mg
Pakkauksen koko 1 × 1fol
Lääkemuoto kapseli, kova
Tuotenumero (VNR) 540595
Lääkekohde Tarkoitettu ihmisille
Säilytyslämpötila Huoneenlämpö (+15C - +25C)

Myyntiluvan haltija

RATIOPHARM

Markkinoija

Teva Finland Oy

Fluconazol ratiopharmia käytetään hiivasienen aiheuttaman emätintulehduksen hoitoon naisilla, joilla on aikaisemmin ollut lääkärin toteama hiivasienitulehdus.



Annostelu:

Aikuisille 1 kapseli eli 150mg kerta-annoksena. Kapseli niellään kokonaisena vesilasillisen kera. Kapselin voi ottaa joko aterian yhteydessä tai tyhjään mahaan.

Pakkauskoko 1 kapseli. Tutustu huolella pakkausselosteeseen. Itsehoitolääke.


Käyttötarkoitus:

Hiivasienen aiheuttaman emätintulehduksen (Candida-vaginiitti) hoitoon naisilla, joilla on aikaisemmin ollut lääkärin toteama hiivasienitulehdus. Hiivasienitulehduksen oireita ovat mm. kutina ja kirvely emättimessä ja ulkosynnyttimissä.


Yleiset haittavaikutukset:

Yleisiä haittavaikutuksia (voi ilmetä 1-10 lääkkeen käyttäjällä 100:sta) ovat päänsärky, ihottuma, epämukava olo vatsassa, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, maksan toimintaa koskevien veriarvojen nousu.


Raskaus ja imetys:

Jos olet raskaana tai imetät, epäilet olevasi raskaana tai jos suunnittelet lapsen hankkimista, kysy lääkäriltä tai apteekista neuvoa ennen tämän lääkkeen käyttöä.


Huomioitavaa:

Keskustele lääkärin kanssa ennen tämän lääkkeen käyttöä, jos olet alle 16-vuotias tai yli 50-vuotias tai sinulla on ollut hiivasienitulehdus useammin kuin kahdesti viimeisen 6 kuukauden aikana.

Jos oireesi eivät lähde lievittymään muutaman päivän kuluessa, käänny lääkärin puoleen.

Jos sinulla on muita sairauksia tai yliherkkyyksiä tai jos käytät muita lääkkeitä, varmista lääkkeen sopivuus pakkausselosteesta, apteekista tai lääkäriltäsi.


Ainesosaluettelo:

Vaikuttava aine on flukonatsoli.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.