V10PLUS Cleansing Gel 100 ml

30,40 €
304,00 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100ml
Tuotenumero (Muu) 9298077

Markkinoija

Ihola Oy

Täyteläisen tuntuinen Keramidi Kasvojen Puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, kuivalle ja kutisevalle, atooppiselle iholle. Se puhdistaa ihon tehokkaasti, poistaa vesiliukoisen meikin ja jättää ihon raikkaan puhtaaksi ja pehmeäksi. Samalla kun puhdistusgeeli puhdistaa ja kosteuttaa ihoa se auttaa korjaamaan ihon keramidivajetta soijapavuista eristettyjen keramidien avulla. Puhdistusgeeli ei sisällä keinotekoisia hajusteita vaan sen raikas tuoksu on peräisin luonnonvaraisen ranta- eli peltomintun lehtiöljystä. Tuote on parabeeniton, väriaineeton ja mineraaliöljytön.



Annostelu:

Levitä pieni määrä geeliä kostealle iholle ja hiero kevyesti. Huuhtele lämpimällä tai haalealla vedellä. Puhdistusgeeliä voidaan käyttää aamuin illoin.


Käyttötarkoitus:

Keramidi puhdistusgeeli sopii kaikille ihotyypeille. Puhdistaa tehokkaasti, poistaa meikin ja jättää ihon raikkaaksi. Tuotteen keramidit kosteuttaa ja tekevät ihosta pehmeän. Ei sisällä keinotekoisia hajusteita. Tuote on parabeeniton ja väriaineeton.
Kasvoille aamuin/illoin. Sopiva määrä geeliä hierotaan iholle ja huuhdellaan vedellä.


Ainesosaluettelo:

Aqua,Glycerin,Sodium Methyl Cocoyl Taurate,Butylene Glycol,Peg-20,Cocamide Dea,Arginine,Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Hydroxyethylcellulose,Cellulose,Bisabolol,Phenoxyethanol,Dipotassium Glycyrrhizate,Sapindus Mukurossi Peel Extract,Etidronic Acid,Coix, Lacryma-Jobi (Jobs Tears) Seed Extract,Phospholipids,Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract,Sphingolipids,Nasturtium Officinale Extract, Allium,Sativum (Garlic) Extract,Arnica Montana Flower Extract,Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract,Hedera Helix (Ivy) Extract,Lamium Album, Flower Extract,Arctium Lappa Root Extract,Pinus Sylvestris Cone Extract,Anthemis Nobilis Flower Extract,Disodium Edta,Mentha Arvensis Leaf Oil



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.