Mark Birch TR 2 Scalp Therapy Lotion 50 ml

52,00 €
1040,00 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 2144947

Markkinoija

Tamro Oyj

Tuotesarjan tähtituote: hiustenkasvua aktivoiva hoitotiiviste Aktivoi hiusten kasvua Tehostaa hiustupen metaboliaa Stimuloi hiuspohjan verenkiertoa Ei tunnettuja sivuvaikutuksia Estää 5-Alpha reduktaasin toimintaa sekä DHT:n muodostumista ja sitoutumista Hiuspohjaa stimuloiva hoitotiiviste on suunniteltu eri syistä johtuvaan ennenaikaiseen hiustenlähtöön ja ohenemiseen. TR2 Scalp Therapy Lotion hoitotiiviste aktivoi hiustenkasvua ravitsemalla hiusjuuria sekä lisäämällä hiuspohjan verenkiertoa sekä hapenottokykyä Sisältää sahapalmu-uutetta, joka luonnollisesti estää DHT:n sitoutumista hiusjuureen. DHT on yleinen hiustenlähdön aiheuttaja. Panthenol ja biotiini ravitsevat hiusjuuria ja tukevat hiustenkasvua. Hoitotiivisteen antimikrobiset kasviuutteet ja antioksidantit ehkäisevät tulehdusta sekä aktivoivat hiusjuurten toimintaa edistäen hiuksen ja hiuspohjan hyvinvointia.



Annostelu:

Levitä 15-20 tippaa hoitotiivistettä hoidettavalle alueelle kuivaan puhtaaseen hiuspohjaan aamuin, illoin. Hiero kevyesti, kunnes hoitotiiviste on imeytynyt. Vain ulkoiseen käyttöön. Vältä aineen joutumista silmiin. Ei raskauden tai imetyksen aikana.


Käyttötarkoitus:

Hiustenkasvua aktivoiva hoitotiiviste.


Raskaus ja imetys:

Ei raskauden tai imetyksen aikana.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Ethanol (Alcohol), Urtica Dioica (Nettle Leaf), Serenoa Repens (Saw Palmetto), Panthenol (Vitamin B5), Cetrimonium Bromide, Menthol, D Biotin, Para Amino Benzoic Acid (PABA)



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.