RegulatPro Metabolic 350 ml

69,00 €
197,14 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 350ml
Tuotenumero (Muu) 2398485

Markkinoija

Harmonia Life Oy

Luomuvihanneksista, -pähkinöistä ja -hedelmistä patentoidulla triplafermentaatio-menetelmällä (vaihekäyttämismenetelmällä), maitohappobakteerien avulla valmistettu ja vitaminoitu appelsiininmakuinen entsyymijuoma.



Annostelu:

10 ml 2 kertaa päivässä joko sellaisenaan tai veteen sekoitettuna.


Käyttötarkoitus:

Appelsiininmakuinen Regulatpro Metabolic sisältää entsyymijuoman lisäksi mm. aineenvaihduntatoimintoja edistäviä B6-vitamiinia, magnesiumia, niasiinia ja B12-vitamiinia. C-vitamiini ja sinkki edistävät ihon, hiusten ja kynsien normaalina pysymistä. Magnesium, sinkki, B2- ja B12-vitamiini vaikuttavat elimistön solutoimintaan osallistumalla solujen jakautumisprosessiin sekä edistämällä solujen suojaamista hapettumisstressiltä.


Huomioitavaa:

Ohjeenmukaista annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

Regulat (vesi, sitruuna*, taateli*, viikuna*, saksanpähkinä*, kookospähkinä*, sipuli*, soijapapu*, kasviperäinen glyseriini, selleri*, pavunidut*, artisokka*, herne*, hirssi*, mausteet*, kurkuma*, sahrami*), appelsiinimehutiiviste, magnesiumsitraatti, C-vitamiini, luonnolliset aromit, vaniljasokeri*, sinkkikloridi, mangaanisulfaatti, D3-vitamiini, niasiini, kalsiumpantotenaatti, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinikloridi hydrokloridi, kromikloridiheksahydraatti, foolihappo, syanokobalamiini. *
* = luomulaatuinen.
Regulatpro® Metabolic sisältää magnesiumia, mangaania sekä B1-, B2-, B3-, B6-, B12- ja C-vitamiinia,
jotka edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.
Sinkki edistää normaalia hiilihydraattiaineenvaihduntaa ja kromi edistää puolestaan veren glukoositasojen pysymistä normaalina. B1-vitamiini edistää sydämen normaalia toimintaa. Magnesium ja B2-, B3-, B6-, B12- ja C-vitamiinit sekä pantoteenihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. B6-, B12-, C- ja D-vitamiinit sekä sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B2-vitamiini, C-vitamiini, sinkki
ja mangaani edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Mangesium, B1- ja B6-vitamiinit edistävät hermoston normaalia toimintaa.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.