Eucerin AtoControl Face Care Cream 50 ml

21,00 €
420,00 € / LITER

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 2152031

Markkinoija

Beiersdorf Oy

Punoitusta ja kutinaa lievittävä kasvovoide - Licochalcone A:ta ja keramideja sisältävä rauhoittava hoitovoide päivittäiseen käyttöön atooppiselle kasvojen iholle. - Kasvovoide päivittäiseen käyttöön atooppiselle iholle - Lievittää punoitusta ja kutinaa - Rauhoittaa ihoa - Soveltuu aikuisille, lapsille ja vauvoille 4 viikon ikäisestä alkaen - Hajusteeton



Annostelu:

- Puhdista iho
- Levitä aamuin illoin tai niin usein kuin on tarpeen
- Hiero hellävaraisesti kasvoille ja dekolteelle


Käyttötarkoitus:

Kasvovoide päivittäiseen käyttöön atooppiselle iholle

Atooppinen iho on kuiva, ärtynyt ja kutiseva. Se voi myös punoittaa ja iholla voi olla kiristävä tunne. Iho hyötyy rauhoittavasta kosteusvoiteesta, joka lievittää punoitusta ja kutinaa.

Eucerin AtoControl Face Cream on kehitetty erityisesti atooppisen ihon päivittäiseen hoitoon ja sitä voi käyttää sekä pahenemisvaiheiden aikana että niiden välillä. Kliinisten ja dermatologisten tutkimusten perusteella sen on todistettu kosteuttavan ja rauhoittavan ihoa ja lievittävän ihon kuivuutta. Tahmaamaton koostumus sisältää Licochalcone A:ta ja keramideja, jotka uudistavat ihoa ja vahvistavat sen omaa suojaa sekä helpottavat kiristävää tunnetta ja kutinaa.

Iho tuntuu pehmeältä ja säännöllisessä käytössä ihon tilanne paranee.

Eucerin AtoControl Face Cream on hajusteeton ja soveltuu käytettäväksi myös meikin alla. Atooppiselle iholle tarkoitettu kasvovoide sopii aikuisille, lapsille ja vauvoille aina neljän viikon iästä alkaen.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset
Voiteen on kliinisissä ja dermatologisissa tutkimuksissa todettu olevan erittäin tehokas ja hyvin siedetty myös atooppisella iholla.

Ominaisuudet
- Sopii vauvoille 4 viikon iästä alkaen
- Hajusteeton
- Ihanteellinen meikin pohjustustuote
- Sopii piilolinssien käyttäjälle

Tee näin

Käytä tätä tuotetta, jos…

Sinulla on atooppinen iho ja etsit kosteuttavaa kasvovoidetta päivittäiseen käyttöön:

Eucerin AtoControl Face Cream lievittää punoitusta ja kutinaa ja sitä voi käyttää päivittäisenä hoitovoiteena pahenemisvaiheiden välillä. Sitä voi myös käyttää samaan aikaan Eucerin AtoControl Acute Care Cream -voiteen ja/tai lääkevoiteen kanssa akuuteissa vaiheissa, joissa oireet pahenevat.

Lapsesi on yli neljän viikon ikäinen ja hänellä on kasvoillaan atooppisen ihon oireita.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Glycerin, Vitis Vinifera Seed Oil, Oenothera Biennis Oil, Caprylic-Capric-Triglyceride, Cyclomethicone, Dimethicone, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Triisostearin, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, PEG-40 Stearate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Ceramide NP, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid, Sodium Citrate, BHT, 1-2-Hexanediol, Decylene Glycol, Phenoxyethanol



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.