Garlimax ABG 60 tabl

20,00 €
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 60tabletti
Tuotenumero (Muu) 9276968

Markkinoija

Hankintatukku Oy

Biolic ABG Fermentoitu valkosipuliuutetabletti Ravintolisä Sisältää biologisesti aktiivista fermentoitua ABG10+® valkosipuliuutetta, jonka S-allyylikysteiinipitoisuus on vakioitu. Laktoositon, hiivaton, makeuttamaton, gluteeniton ja vegaaninen



Annostelu:

Annostus
1 tabletti päivässä.


Käyttötarkoitus:

Fysiologiset vaikutukset
Biolic ABG -valkosipulitabletit sisältävät 250 mg biologisesti aktiivista fermentoitua ABG10+® valkosipuliuutetta, jonka S-allyylikysteiinipitoisuus on vakioitu. ABG10+® -uute on standardoitu valkosipuliuute.
S-allyylikysteiini (SAC) on stabiilimpi yhdiste kuin alliini tai allisiini, joita on raa´assa valkosipulissa. SAC on vesiliukoinen ja hyvin imeytyvä.
ABG10+® -uutteen nimi tulee sanoista Aged Black Garlic. GMO-vapaat valkosipulit viljellään ja uute valmistetaan Espanjassa. Uutteeseen käytetään valkosipulin kokonaisia kynsiä ja kantaja-aineena on maltodekstriini.
Fermentoinnissa ei käytetä apuna bakteereja tai hiivoja, vaan valkosipuleiden annetaan kypsyä eli fermentoitua omien entsyymiensä avulla (autolyysi) kontrolloidussa lämmössä ja kosteudessa. Prosessia voi kutsua myös kypsymiseksi. Valkosipulin väri muuttuu mustaksi, epämiellyttävä haju poistuu ja uutteen fenolipitoisuus lisääntyy jopa 10-kertaiseksi tavalliseen valkosipuliuutteeseen verrattuna.


Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeen mukaista annostusta ei saa ylittää.


Ainesosaluettelo:

Ainesosat
Fermentoitu ABG10+® valkosipuliuute, Paakkuuntumisenestoaineet E 460 ja E 551, Maissitärkkelys, Pintakäsittelyaine E 470b



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.