HELEIN STRONG COLLAGEN 90 + 15 TABL

19,80 €
Tämä tuote ei ole tällä hetkellä tilattavissa, ota yhteys apteekkiisi.

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 105tabletti
Tuotenumero (Muu) 2145498

Markkinoija

Oy Verman Ab

Suurempi koko! Helein on tehokas ja monipuolinen kauneusravintolisäsarja, jossa on tutkitusti tehokkaat ainesosat. Se on suunniteltu suomalaisten naisten tarpeisiin helpottamaan kauneudenhoitoa myös sisältäpäin. Kollageenintuotanto heikkenee luonnostaan iän myötä. Helein Strong Collagen sisältää kliinisesti tutkittua Verisol® kollageenia. Kollageeni on hyvin imeytyvässä peptidimuodossa. Lisäksi tuote sisältää C-vitamiinia. C-vitamiini edistää kehon normaalia kollageenin muodostumista, mikä on tärkeää iholle, nivelrustolle ja luustolle. Tutkittua kollageenia sisältävä Helein Strong Collagen on vahva kauneusravintolisä, joka auttaa ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa. Se sisältää kollageenia hyvin imeytyvässä muodossa sekä C-vitamiinia, joka ylläpitää kollageenin muodostumista ja edistää solujen suojaamista hapetusstressiltä. Ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. Laktoositon ja maidoton.



Annostelu:

3 tablettia päivässä


Käyttötarkoitus:

Ravintolisä ylläpitämään nuorekasta ja kiinteää ihoa.


Huomioitavaa:

Ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville. Ei alle 11-vuotiaille.


Ainesosaluettelo:

Kollageeni (naudasta), askorbiinihappo, täyteaineet (trikalsiumfosfaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), väri (titaanidioksidi, kantaja-aine: kaliumalumiinisilikaatti), täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, hydroksipropyyliselluloosa).



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.