HARMONIA CURAMIN 54G 90 KAPS

48,58 €
899,63 € / KILOGRAM
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 90kapseli
Tuotenumero (Muu) 2189454

Markkinoija

Harmonia Life Oy

Kurkuma- ja boswellia-uutetta sisältävä ravintolisä tukemaan normaalia nivelterveyttä. Auttaa suojaamaan niveliä ja tukee normaalia nivelten terveyttä kahden dokumentoidun uutteen yhteisvaikutuksen ansiosta. Raaka-aineiden turvallisuus ja teho on dokumentoitu 69:ssä julkaistussa tutkimuksessa.



Annostelu:

Kahden ensimmäisen viikon aikana: 3 kapselia päivässä (2 aamulla + 1 illalla). Sen jälkeen 2 kapselia päivässä (1 aamulla + 1 illalla). Tarvittaessa suurempaa annosta voi ottaa pidemmän ajan.


Käyttötarkoitus:

NIVELTEN TERVEYTEEN & LIIKKUVUUTEEN, IMMUUNIJÄRJESTELMÄN TOIMINTAAN, EHKÄISEMÄÄN HAPETUSSTRESSIÄ.*
curaMIN® sisältää hyvin dokumentoitua BCM95®:n (kurkumiini + turmeronit) & BosPure®:n (boswellia) yhdistelmää, jotka myötävaikuttavat toisiinsa ja siten vahvistavat toistensa ominaisuuksia. Teho & turvallisuus on osoitettu useissa tutkimuksissa. *Kurkuma (BCM95®) auttaa suojaamaan niveliä ja tukemaan normaalia nivelten terveyttä. Se auttaa myös suojaamaan kehon soluja hapettumisstressiä vastaan ja ylläpitämään immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Boswellia (BosPure®) tukee lisäksi nivelten mukavuutta & liikkuvuutta.


Raskaus ja imetys:

Valmisteen käyttöä tulee välttää raskauden ja imetyksen aikana.


Huomioitavaa:

Ei alle 12-vuotiaille.
Suositeltavaa vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

Standardisoitu kurkumauute (Curcuma longa, BCM95®, sisältää luontaisesti turmeroneja), Boswellia serrata (BosPure®), kapselin kuori (selluloosa). BCM95® on suojattu 29 patentilla.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.