Otrivin Natural Aloe Vera nenäsumute 50 ml

8,30 €
166,00 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 50ml
Tuotenumero (Muu) 2142610

Markkinoija

Haleon Finland Oy

Otrivin Natural Aloe Vera isotoninen merisuolaliuos on 100 % luonnollinen 3-in-1 -nenäsumute päivittäiseen nenän hoitoon. Se puhdistaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ärtyneitä nenäkäytäviä. Otrivin Natural Aloe Vera huuhtelee nenän epäpuhtauksista ja tukee näin nenän normaalia toimintaa. Valmiste sisältää aloe veraa, joka tuo lisäkosteutta ärtyneeseen ja aristavaan nenään. Otrivin Natural Aloe Vera valmistetaan luonnollisesta, laimennetusta merivedestä, joten valmistetta voi käyttää niin usein kuin on tarpeen.


Käyttötarkoitus:

Otrivin Natural Aloe Veraa suositellaan käytettäväksi:

  • Puhdistamaan hellästi tukkoista nenää esim. vilustumisen tai allergiaoireiden yhteydessä. Otrivin Natural Aloe Vera huuhtoo pois ylimääräistä limaa tai allergiaa aiheuttavia hiukkasia, kuten pölyä tai siitepölyä.

  • Rauhoittamaan ärsyyntyneitä nenän käytäviä.

  • Kosteuttamaan nenän kuivia tai ärtyneitä limakalvoja lievissä limakalvojen ärsytystiloissa tai ilmankosteuden ollessa alhainen (esim. lämmitetyissä tai ilmastoiduissa huoneissa, korkeassa ilmanalassa tai lentomatkustuksen yhteydessä).

  • Ohentamaan ja irrottamaan nenän eritteitä sekä helpottamaan niiden poistumista.

Otrivin Natural Aloe Vera sopii myös nenän päivittäiseen puhdistamiseen.


Annostelu:

Tavallinen annostus on 1-2 kertaa päivässä kumpaankin sieraimeen. Tarvittaessa valmistetta voidaan kuitenkin käyttää niin monta kertaa päivässä kuin on tarpeellista.

Otrivin Natural Aloe Vera sopii yli 2-vuotiaille lapsille ja aikuisille. Otrivin Natural Aloe Veran käyttö alle 11-vuotiaille lapsille tulee tapahtua aikuisen valvonnassa. Vanhukset ja liikuntaesteiset saattavat tarvita apua laitteen käytössä. Normaalissa, käyttöohjeen mukaisessa käytössä Otrivin Natural Aloe Vera on hyvin siedetty. Hygieniasyistä ja mahdollisten tartuntojen ehkäisemiseksi sama nenäsuihke voi olla vain yhden henkilön käytössä.


Sisältö:

Koostumus: Aloe vera -jauhe, merisuolavesi ja puhdistettu vesi.

  • Säilytysaineeton.

  • Painesäiliöön on lisätty typpeä reagoimattomana ponneaineena.


Ainesosaluettelo:

merisuolavesi, Aloe vera -jauhe, puhdistettu vesi


Huomioitavaa:

Paineenalainen sisältö:  suojaa auringonvalolta. Ei saa altistaa yli 50 °C lämpötiloille.
Painesäiliö: Voi revetä kuumetessa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Ei saa puhkaista tai polttaa edes tyhjänä.


Raskaus ja Imetys:

Otrivin Natural Aloe Veraa voidaan käyttää raskauden ja imetyksen aikana.


Säilytys:

  • Säilytettävä 0-25 °C:ssa.

  • Ei saa säilyttää jääkaapissa. Ei saa jäätyä.


Lue lisää markkinoijan verkkosivuilta.