MOVEX ELEKTROLYYTTIJUOMAJAUHE ENERGY 20 ANNOSPUSSIA

Tarjous
10,50 €
8,90 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Säästät 1,60 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 20annos
Tuotenumero (Muu) 9516963

Markkinoija

Orion Oyj

Movex Elektrolyyttijuomajauhe Energy sisältää vitamiineja, elektrolyyttejä, fruktoosia ja makeutusainetta. Appelsiinin ja greipin makuinen Movex Energy on helppo pitää mukana ja sopii nautittavaksi vaikkapa lämpiminä kesäpäivinä tai työpäivän aikana. Movex Energy on vähäkalorinen ja vegaaninen. Sisältää magnesiumia, joka edistää elektrolyyttitasapainoa ja lihasten normaalia toimintaa. Magnesium, C- ja B6-vitamiinit auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.



Annostelu:

1 annospussi päivässä.


Huomioitavaa:

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten
ulottumattomissa.


Ainesosaluettelo:

Fruktoosi, natriumsitraatti, magnesiumsitraatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromit, natriumkloridi, kaliumkloridi, C-vitamiini, väri (punajuuriväri), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), makeutusaine (sukraloosi), niasiini, pantoteenihappo, B12-vitamiini, B6-vitamiini, riboflaviini. Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.