Esolief 20x10 ml

17,80 €
89,00 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 20 × 10ml
Tuotenumero (Muu) 9268586

Markkinoija

Sabora Pharma Oy

ZIVERELTM-liuos ruokatorven limakalvon suojaavaan hoitoon.

ZIVEREL® on viinirypäleen makuinen liuos, joka lievittää nopeasti närästysoireita ja edistää ruokatorven limakalvon paranemista.

Hyaluronihappo ja kondroitiinisulfaatti suojaavat yhdessä ruokatorven limakalvoa ja edistävät ruokatorven limakalvovaurioiden parantumista. Poloksameeri 407 ylläpitää hyaluronihapon ja kondroitiinisulfaatin suojaavaa vaikutusta vatsan erittämän suolahapon ja pepsiinin vaikutuksia vastaan.

ANNOSTUS JA KÄYTTÖOHJEET:

Ota yhden annospussin sisältö jokaisen aterian jälkeen ja ennen nukkumaanmenoa tai terveydenhuollon ammattilaisen antamien ohjeiden mukaisesti.

KOOSTUMUS/AINESOSAT:

Hyaluronihapon natriumsuola, natriumkondroitiinisulfaatti, polyvinyylipyrrolidoni, ksylitoli C, natriumbentsoaatti, kaliumsorbaatti, aromi, vesi ja poloksameeri 407.

PAKKAUS: 

20 kpl 10 ml:n annospussia otettavaksi suun kautta.

VASTA-AIHEET:

Erityisiä vasta-aiheita ei ole. Jos olet herkistynyt jollekin tuotteen aineosalle, lopeta tuotteen käyttö ja ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen. Vaikka tunnettuja haittavaikutuksia ei ole, tätä tuotetta ei tule käyttää raskauden aikana tai ensimmäisten imetyskuukausien aikana. On aina suositeltavaa keskustella aiheesta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ennen käyttöä.

VAROITUKSET:

Älä ylitä suositeltua annosta. Jos oireet pitkittyvät, ota yhteyttä terveydenhuollon ammattilaiseen. Älä käytä tuotetta pakkauksessa mainitun viimeisen käyttöpäivämäärän jälkeen. Säilytä tuote viileässä, kuivassa paikassa. Älä säilytä lämmönlähteiden läheisyydessä. Älä pakasta. Säilytä tuote poissa lasten näkyviltä ja ulottuvilta.

MARKKINOIJA:

Sabora Pharma Oy

Tuotteen verkkosivu: https://ziverel.fi/