Haspro NOX-5F kuulonsuojaimet 1 kpl

31,70 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1kpl
Tuotenumero (Muu) 9516743

Markkinoija

Nutrielixir Oy

HASPRO NOX 5F tarjoaa avun melun vähentämiseen tasolle SNR 32 desibeliä. Korkeammat, teollisessa ympäristössä tyypilliset taajuudet välillä 2.000 – 8.000 Hz vähenevät vielä suuremmassa määrin 40 desibeliin saakka. HASPRO NOX 5F kuulonsuojaimet on varustettu suojainkuppien keltaisella nauhalla, mikä parantaa käyttäjän havaitsemista ympäristöissä, joissa on rajoitettu näkyvyys (pimeät alueet; paikat, joissa on paljon liikennettä).



Annostelu:

Seuraa pakkauksen graafisia ohjeita.
1. Vedä sisäosat erilleen, laita pääpanta pään yli.
2. Aseta suojainkupit korvien päälle, säädä korkeus optimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi liikuttamalla suojainkuppeja ylös tai alas pitäen samalla pääpanta paikallaan. Varmista, että pääpanta sijoittuu pään yläosaan oikealle paikalleen.
3. Varmista, että korvatyynyt asettuvat tiukasti korviesi ympärille, jolloin ne vähentävät tehokkaasti melua.
4. On suositeltavaa poistaa korvatyynyjen alta hiukset ja muut elementit, jotka voivat vaikuttaa äänenvaimennukseen.


Käyttötarkoitus:

HASPRO NOX 5F kuulonsuojaimet on suunniteltu erityisesti pitkäaikaiseen käyttöön. Ne on valmistettu käyttäen moderneja ja kevyitä materiaaleja. HASPRO NOX 5F kuulonsuojaimet painavat ainoastaan 340 grammaa, jolloin niitä voi käyttää yhtäjaksoisesti useita tunteja ilman epämukavuuden tunnetta. Käyttäjän korvakäytävän ja kuulonsuojaimen eristyskerroksen välinen tila sallii paremman ilmanvaihdon sekä vähentää kosteuden ja lämmön muodostumista. HASPRO NOX 5F kuulonsuojaimissa on myös suuremmat, pehmeämmät, kosteutta hylkivät korvatyynyt, jotka tarjoavat paremman istuvuuden ja vähentävät edelleen veden imeytymisriskiä.


Huomioitavaa:

Käytä aina kuulonsuojaimia ollessasi meluisassa ympäristössä. Ennen jokaista käyttöä pese kätesi ja varmista, että kuulonsuojaimet ovat puhtaat.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.