NATURATIV PUHDISTUSGEELI VAUVOILLE (1 × 250ml)

15,99 €
63,96 € / l

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 250ml
Tuotenumero (Muu) 9229778

Markkinoija

Adesso Nutraceuticals Oy

Lyhyt tuotekuvaus:

Ihotautilääkärien ja lastenlääkerien yhdessä kehittämä tuote, joka puhdistaa hellävaraisesti ja huolellisesti vauvan hiukset ja vartalon kuivattamatta niitä.

 

Käyttötarkoitus:

Puhdistaa hellävaraisesti ja huolellisesti vauvan hiukset ja vartalon kuivattamatta. Sisältää sekä mietoja kasviperäisiä puhdistusaineita että kosteuttavia aineita, jotka hoitavat ihoa ja palauttavat ihon normaalin bakteeriflooran. Mieto ja miellyttävä luonnon hypoallergeeninen parfyymi. Geeliä suositellaan myös herkkäihoisille aikuisille.Dermatologisesti testattu imeväisikäisille sopivaksi. Hypoallergeeninen: tehty minimoimaan allergiset reaktiot. Ihotautilääkärien ja lastenlääkärien yhdessä kehittämä voide.

Annostelu:

Käytä pieniä määriä vartalolle, kasvoille ja hiuksille.

Ainesosaluettelo:

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Glycerin, Lauryl Glucoside, Stearyl Citrate, Olea Europaea Leaf Extract, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Glyceryl Oleate, Inulin, Alpha -Glucan Oligosaccharide, Sodium Phytate, Parfum

Muut tiedot:

  • Erittäin hellävaraisia kasviperäisiä puhdistavia aineita* - puhdistaa vaurioittamatta ihon normaalia rasvakerrosta
  • Oliivinlehtiuute* - tulehdusta vähentävä, poistaa vapaita radikaaleja, hoitaa
  • Prebiootti* - auttaa palauttamaan/ylläpitämään normaalin bakteeriflooran vauvan iholla. Vähentää punoitusta ja ihon ärsytystä.
*luonnollisia ja ekosertifioituja ainesosia 100% luonnonkosmetiikkaa. Vegaanikosmetiikkaa.