PROVISOR PESUVOIDE 500 ML

6,06 €
12,12 € / LITER
Tuotetta ei ole varastossa

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 1ml
Tuotenumero (Muu) 9229008

Markkinoija

Berner Oy

Provisor hoitava pesuvoide sopii kuivan ja herkän ihon päivittäiseen pesuun, vuodepotilaan kokopesuun ja inkontinenssipotilaan ihon puhdistukseen. Pesuvoide sisältää likaa irrottavia ja ihoa suojaavia sekä hoitavia ja kosteuttavia ainesosia kuten glyserolia.



Annostelu:

Levitä pesuvoide kuivalle tai kostutetulle iholle tai liinalle. Puhdista iho, käännä liina ja poista pesuvoide. Ihoa ei tarvitse erikseen huuhdella.


Käyttötarkoitus:

Provisor hoitava pesuvoide sopii kuivan ja herkän ihon päivittäiseen pesuun, vuodepotilaan kokopesuun ja inkontinenssipotilaan ihon puhdistukseen. Pesuvoide sisältää likaa irrottavia ja ihoa suojaavia sekä hoitavia ja kosteuttavia ainesosia kuten glyserolia. Pesuvoiteen mieto hajuste jättää iholle raikkaan tuoksun. Provisor Pesuvoide sopii käytettäväksi vedettömään ihon puhdistukseen, mutta pesuvoide liukenee myös veteen eikä tuki viemäreitä.


Ainesosaluettelo:

Aqua, Cetearyl Isononanoate, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Glycerin, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Sodium Polyacrylate, Phenoxyethanol, Sodium Methylparaben, Sodium Ethylparaben, Benzoic Acid, Lactic Acid, Parfum



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.