6D Tape tennis-ja golf-kyynärpää 2 hoitokertaa 2 kpl

19,96 €

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 2kpl
Tuotenumero (Muu) 9288771

Markkinoija

6D Tape Oy

Itsehoitopaketti tennis- ja golfkyynärpään hoitoon Sisältää hoito-ohjeen sekä valmiit 6D-kahvateipit kahteen 3–10 vuorokauden hoitojaksoon



Annostelu:

Lue pakkauksessa oleva hoito-ohje ennn käyttöä
Aktivoi ensin soliskuopan alue eli supraclavicular fossa painamalla ja nostamalla kahvoista hellästi noin 15 kertaa yhden minuutin ajan. Jatka aktivointia painamalla, nostamalla ja kiertämällä kahvoista kyynärpään alueella 5 –10 minuutin ajan. Aloita aktivointi ylimmistä kahvoista, jatka keskimmäisistä kahvoista ja viimeistele hoito alimmista kahvoista. Jatka hoitoa käänteisessä järjestyksessä etenemällä alhaalta ylöspäin. Päätä painamalla ja nostamalla kahvasta 15 – 20 kertaa soliskuopan alueella.
Toista hoito 3 – 4 tunnin välein.
6D Tape -kahvateipin poistaminen: suositusaika teipin pitämiseen iholla on 3–10 vrk.


Käyttötarkoitus:

Käyttötarkoituksena on tennis- ja golfkyynärpään hoito


Huomioitavaa:

6D Tape -hoidon vasta-aiheet ovat akuutti infektio, veritulppa ja pahanlaatuiset kasvaimet, joiden hoito on käynnissä. Lopeta 6D Tape -hoito välittömästi, mikäli oireita kuten ihon kutinaa tai ärsytystä esiintyy. Teipin venyttäminen sen asettamisen yhteydessä on yleisin syy ihoärsytykselle tai muille ei-toivotuille ihoreaktioille. Älä kiinnitä teippiä vahingoittuneelle tai ärsyyntyneelle iholle tai haavan päälle. Älä käytä teippiä mihinkään muuhun käyttötarkoitukseen kuin mihin se on tarkoitettu. Ihanteellinen lämpötila 6D Tape -kahvateipin kiinnitykselle on 20 – 30°C. Teipin väri saattaa poiketa paketissa ja esitteissä olevien kuvien teippien väristä.



Tutustu huolella pakkausselosteeseen.