Melarest 1,9 mg Mint 100 tabl

Tarjous
25,00 €
20,95 €
Tarjous voimassa 01.05.2024 00:00 asti.
Säästät 4,05 €
Tuotetta on varastossa (Toimitusaika on 2–5 arkipäivää)

Tietoa tuotteesta

Pakkauksen koko 1 × 100tabletti
Tuotenumero (Muu) 2395523

Markkinoija

Oy Verman Ab

Käyttötarkoitus:

Melarest melatoniinivalmiste lyhentämään nukahtamisaikaa, lievittämään aikaeron vaikutuksia. Melarest Melatoniini Extra Vahva -makutabletit sisältävät 1,9 mg melatoniinia. Hyvänmakuiset, hammasystävälliset suussa hajoavat tabletit on helppo nauttia ilman vettä. Tuote sopii sekä satunnaiseen käyttöön että pidempiaikaiseen käyttöön.

Annostelu:

1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa lyhentämään nukahtamisaikaa. Aikaeron vaikutuksia lievittämään: 1 tabletti hieman ennen nukkumaanmenoa ensimmäisenä matkapäivänä ja muutamana seuraavana päivänä matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Annostusta ei saa ylittää.Tabletit voidaan imeskellä tai niellä.

Ainesosaluettelo:

Makeutusaineet (mannitoli, ksylitoli), täyteaineet (maissitärkkelys, hydroksipropyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaineet (kasvirasvahappojen magnesiumsuolat, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), melatoniini, aromi. Makeutettu mannitolilla ja ksylitolilla, liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.Tuote on laktoositon, maidoton, gluteeniton, soijaton ja sokeriton. Ei eläinperäisiä ainesosia.

Huomioitavaa:

Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää.

Säilytys:

Säilytys huoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna. Ei lasten ulottuville.

Valmistuttaja:
Oy Verman Ab

Lisätietoa Oy Verman Ab